Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuluttajat pettyivät Googlen Pixel-puhelinten näyttöihin – väritoisto liian realistinen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Pixel 2 XL ja Pixel 2.

OLED-näyttöjä on usein kritisoitu ylikylläisistä väreistä, mutta aina realistisempi ei ole parempi. Tämän sai kokea Google, joka on hiljattain saanut kuluttajilta kitkerää palautetta uusien Pixel-puhelinten väritoistosta. Erityisesti Pixel 2 XL:n väritoistoa on kritisoitu laimeaksi ja tylsäksi.

Google itse on vastannut kritiikkiin tuoreessa lausunnossaan:

”Olemme suunnitelleet Pixel-näytöt aiempaa luonnollisemmiksi ja toistamaan värit tarkemmin, mutta tiedämme myös joidenkin ihmisten suosivan eloisempia värejä, minkä takia tarjoamme mahdollisuuden lisätä näytön värikylläisyyttä 10 prosentilla. Seuraamme aina ihmisten reaktioita Pixel-puhelimiin ja valmistaudumme lisäämään enemmän värivaihtoehtoja ohjelmistopäivityksen kautta, jos palautetta asiasta tulee paljon.”

Aivan kaikkia Googlen lausunto ei ole vakuuttanut ja esimerkiksi Twitterissä näytön katselukulmia ja väritoistoa on kritisoitu siitä huolimatta, että värikylläisyyttä on voinut lisätä asetuksissa. Esimerkiksi Twitter-käyttäjä Artem Russakovskii tarjoaa omalla tilillään useamman esimerkkikuvan näytön väriongelmista.

Huolimatta kritiikistä löytyy Googlen Pixel-puhelimille myös puolustajia. Esimerkiksi Android Policen toimittaja David Ruddock kommentoi Twitterissä Pixel 2 XL:n näytön toimivan hyvin ja vastaavan Samsungin puhelinten näyttöjä niiden basic-väriasetuksella. Samalla Ruddock sanoi näytön väritoiston olevan enemmän ohjelmisto kuin laitteisto-ongelma.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Sille on syynsä, miksi Samsungin OLED -näytöt ovat parhaita!. 👍

 2. Hendriks

  Ostakaa oneplussa.

  • Marko

   Miks kukaan ostaisi tuommosta romua.

 3. Luurix2

  Apple-uskovaisten ”jalat tukevasti ilmassa” aatteesta on tullut uusi käytännön standardi.

Tuoreimmat jutut