Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällainen on HTC:n keskihintainen U11 Life – tulee myyntiin Android One -versiona

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC U11 Life. WinFuture.den julkaisema kuva.

HTC U11 Life. WinFuture.den julkaisema kuva.

HTC järjestää 2. marraskuuta julkistustilaisuuden. Odotuksissa tuolloin ovat sekä keskihintaisen HTC U11 Life että huippuluokan HTC U11 Plus -älypuhelimen julkistukset. U11 Plussasta on paljastunut viime päivinä kuvamateriaalia ja tietoja, ja nyt on jälleen puolestaan edullisemman U11 Lifen vuoro.

Tällä kertaa lisätietoja ja uuden kuvan jo aiemmin tutuksi tulleesta U11 Lifesta on paljastanut saksalainen WinFuture.de-sivusto.

HTC U11 Life on tulossa markkinoille Android One -versiona, eli varustettuna puhtaalla vakio-Android-käyttöjärjestelmällä ilman HTC:n omia lisäyksiä. Käyttöjärjestelmäversioksi U11 Lifen pitäisi saada heti tuore Android 8.0 Oreo.

HTC U11 Life tulee sisältämään 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen etupuolella, HTC U11:n tavoin 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikan. HTC U11 Life on myös pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti eli se kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Akun kapasiteetti on yllättävän pieni, vain 2 600 milliampeerituntia.

Aiempien tietojen mukaan U11 Life sisältää myös jo kevään U11:stä tutun erikoisuuden, puristustunnistuksen, puhelimen kyljiltä löytyvien anturien myötä. HTC:n Edge Senseksi ristimä ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi eri sovellusten avaamisen ja toimintojen suorittamisen puhelinta puristamalla.

U11 Lifen mukana toimitetaan HTC:n USonic-vastamelukuulokkeet. Puhelimessa ei ole perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää, vaan kuulokkeet liitetään USB-C-liitäntään.

Ainakin Saksassa U11 Life on tulossa myyntiin kahtena värivaihtoehtona, sininen Sapphire Blue sekä valkoinen Ice White. Hinta Saksassa tulee olemaan noin 400 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En näe markkinarakoa tälle, 😕.

  • Hendriks

   Mutta tulee myymään enemmän kuin iphone 8

  • Hendriks

   En yleensä näe enkä koe mitään, 😕.

 2. KIME1980

  Ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan hyvin lähellä nokia 7.

Tuoreimmat jutut