Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung esitteli 360 Roundin – tappoiko tämä uutuus Nokian OZOn?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung 360 Round.

Samsung 360 Round.

Samsung on esitellyt Developer Conference -tapahtumassaan pääasiassa ammattilaiskäyttöön tarkoitetun uuden 360 Round – virtuaalitodellisuuskameran.

Samsung 360 Round on varustettu yhteensä 17 kameralinssillä – laitetta kiertävillä kahdeksalla kameralinssiparilla sekä yhdellä ylöspäin suunnatulla kameralinssillä. Lisäksi laite on varustettu kuudella mikrofonilla sekä kahdella lisämikrofoniliitännällä. Kunkin kameran tarkkuus on kaksi megapikseliä, kennon koko 1/2,8 tuumaa ja aukon koko f/1,8.

Samsungin uutuus mahdollistaa 360 asteen 4K 3D -videon lähettämisen suoratoistona tilaäänen kera.

Pölyn- ja vedenkestävyydeltään laite on IP65-luokiteltu eikä siinä ole tuulettimia, mikä mahdollistaa pienemmän painon ja hiljaisen toiminnan. Samsung 360 Roundin paino on 1,93 kilogrammaa.

360 Roundia tukevat PC-ohjelmistot sisällön hallintaan sekä yhdistämiseen.

Itse kamera sisältää 10 gigatavua LPDDR3-muistia sekä 40 gigatavua eMMC-tallennusmuistia. Lisäksi se tukee UHS-II-luokan SD-kortteja 256 gigatavun ja SSD-tallennusmuisteja 2 teratavun kapasiteettiin asti.

Samsung ei ole kertonut uutuuden hintaa, mutta toteaa sen olevan hinnoiteltu kohtuullisesti muihin ammattilaistason 360-kameroihin verrattuna. Nokia kertoi viime viikolla lopettavansa kahdeksalla kameralla ja mikrofonilla varustetun oman OZO-virtuaalitodellisuuskameransa kehitystyön. OZOn hinta oli laskenut ajan saatossa 55 000 eurosta 23 500 euroon.

Samsung 360 Round on tulossa myyntiin lokakuussa Yhdysvalloissa ennen saatavuuden laajentumista muille markkinoille tulevaisuudessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Samsung nyt on yrityksenä aivan eri kokoluokkaa ja eri maailmasta kykyineen kuin Nokia, joka ei omaa hardwarea juuri kehitä, 👍.

 2. Jiipee

  Eiköhän se juurisyy ollut juuri viestitty markkinan pienuus. Noksu ei jaksanut odotella markkinan kasvua. Ja saattoivat jo saada sopivan pantenttisalkun, jolla rahastaa
  Turhan erillinen kokonaisuus tuo oli muutenkin, kun AR/VRään liittyy paljon muutakin kuin vain kuvaus ja Noksulla ei mitään muuta ollut

 3. Jake

  Ei. 360 ei vaan ole kiinnostanut niin paljon kuin aluksi luultiin, joten miksi tehdä jotain, mikä ei mene kaupaksi.

 4. herrahoo

  Insta360 pro

Tuoreimmat jutut