Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mielenkiintoisia lukemia – iPhone 7 myy tälläkin hetkellä paremmin kuin iPhone 8

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 8 Plus ja iPhone 8.Applen viime kuussa julkaisemat iPhone 8 -mallit eivät ainakaan toistaiseksi ole nousseet yhtä suosituiksi kuin edeltäjänsä menneinä vuosina. Itse asiassa jopa viime vuoden iPhone 7 myy tälläkin hetkellä paremmin kuin iPhone 8, selviää KeyBanc Capital Marketsin analysoimasta kyselytutkimuksesta.

Yhdysvalloissa toteutetun kyselytutkimuksen vastauksissa toistuu ajatus siitä, että hiljattain julkaistut iPhonet eivät tuo edeltäjiinsä nähden tarpeeksi uutta oikeuttaakseen huomattavasti korkeamman hintansa. Tuorein iPhone tarjoaa langattoman latauksen lisäksi toki esimerkiksi markkinoiden parhaimmistoon lukeutuvan kameran, mutta muun muassa laitteen ulkonäkö on lasikuoresta huolimatta kovin samanlainen kuin ennenkin. Myös tarjolla olevat myyntikampanjat ovat selvästi viime vuotta maltillisempia.

Sinällään iPhone 8:n yskivä myynti ei ole jättiyllätys, onhan Applen selkeä johtotähti, iPhone X, tulossa myyntiin vasta marraskuussa. Onkin turvallista olettaa, että monet kuluttajat haluavat nähdä reunuksettomalla näytöllä varustetun lippulaivan ennen kuin päättävät iPhone-mallien välillä suuntaan tai toiseen

Applen iPhone 8 -mallit julkaistiin 22. syyskuuta ja niiden hinnat alkavat 829 eurosta. Huippumalli iPhone X puolestaan lasketaan irti 3. marraskuuta ja sellaisen mielivä saa kaivaa kuvettaan vähintään 1179 euron verran.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kyselytutkimus?. 🤔

  • Hendriks

   Anteeksi tymyyteni, mutta en ymmärrä. Olenkohan hieman jäänyt…..?. 🤔

 2. WoT9201julkaisuhuomenna

  Epäilen myös.

 3. Jaakko

  Itelle riittää et puhelin on vain toiseltapuolelta lasia ja seki on jo liikaa.

 4. Kuulostelija

  Hienoa nähdä et Apple vihdoinkin keksi miten hajaannuttaa älytön iPhone vaihtorysis joka vuonna. Nyt ne jotka ovat valmiita vaihtamaan 2-3 vuotta vanhan kännykän uudempaan voivat valita jomman kumman noista ja ne jotka vaihtavat joka vuosi ovat omana ryhmänään. Ainoa päätös heille on tarviiko iPhone X vai pärjääkö sittenkin iPhone 8, koska suorituskyvyssä ei ole niin hurjaa eroa.

  Mutta iP7 ja iP8 välillä on, katselin naapurin olan yli kun hän seurasi Skypessä firman softa testiä. Hieman on koodareilla optimointia tiedossa, softa toimi jouheasti iP8 kans, mutta käytännössä ei ollenkaan iP7 ruudulla. Tuli vaan mieleen, että ei se Bionic varmaan viimeinen prossu ole Applelta, tehoa näyttää tarvivan jatkossakin.

Tuoreimmat jutut