Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkisti Connect Tag -sijaintiseurantalaitteen – erikoisuutena vähävirtainen mobiiliverkkoyhteys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung on julkistanut maailman ensimmäisen NB-IOT-yhteydellä varustetun kuluttajalaitteen.

Samsung Connect Tag on pienikokoinen paikannus- ja seurantalaite, jonka voi kiinnittää esimerkiksi avainnippuun tai muihin tavaroihin, minkä lisäksi Connect Tag voi auttaa myös eläinten, lasten tai vanhusten sijainnin seuraamisesta.

Muista pienistä paikannuslaitteista Samsung Connect Tag poikkeaa NB-IOT-verkkojen tuellaan. NB-IOT on uusi kapean tiedonsiirtokaistan teknologia 4G LTE -verkoissa, joka on tavallista huomattavasti vähävirtaisempi. Connect Tag tukee NB-IOT:n ohella myös LTE Cat.M1 -verkkoja.

Samsung Connect Tagin akunkesto täydellä latauksella on seitsemän päivää. Paikantamiseen laite käyttää GPS- ja GLONASS-järjestelmiä, Wi-Fi-verkkoja sekä mobiiliverkkoa.

Connect Tag on myös osa Samsungin internet-laitteiden SmartThings-ekosysteemiä ja voi toimia yhdessä muiden SmartThings-laitteiden kanssa. Connect Tagin sisältämä aluetoiminto mahdollistaa ilmoituksen lähettämisen valituille älylaitteille, kun niiden sijaintia lähestytään.

Connect Tag lähettää tavallisesti toimiessaan sijaintipäivityksiä, minkä lisäksi tarvittaessa Connect Tagin sijaintia voidaan myös erikseen siltä kysyä Connect Tagin kanssa toimivasta sovelluksesta älypuhelimessa. Lisäksi on mahdollista saada erillisiä ilmoituksia, kun Connect Tag tulee tai lähtee määritellyltä alueelta – esimerkiksi lapsi kotoa tai koulusta.

Samsung Gonnect Tag sisältää integroidun, sisäänrakennetun eSIM-kortin. Uutuuslaite tulee aluksi saataville Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa, jonka jälkeen myynnin on tarkoitus laajentua muille markkinoille tulevina kuukausina.

4,21 senttimetriä leveä, 1,19 senttimetriä paksu ja 25 grammaa painava Connect Tag on myös pölyn- ja vedenkestävä (IP68-luokitus). Mukana on rengas, jolla Connect Tagin voi liittää laukkuihin, kaulukseen tai avainnippuun.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Missäköhän hinnoissa tämä tulee pyörimään? Voisi kokeilla, onko tämä vähän käyttäjäystävällisempi kuin Yepzon.

 2. Hendriks

  Ei tule myymään!.

 3. Hendriks

  Lasten tai puolison vakoiluun?. 🤔

  • Hendriks

   tai minun. Ei kai?. 🤔

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Voiko omia lapsia vakoilla, juridisesti?
   Puolison vakoiluun ehkä joo. Jos sen autoon viskaa. Käsilaukussa tai taskussa ehkä paljastuisi turhan helposti ja seuraukset voisi olla ei toivotut. 😂
   Mut omassa autossa tai kalliimmassa fillarissa näppärä ja halpa varkauden varalta. Ainakin antaa mahdollisuuden löytää varastettu tavara. Itsellä Yepzon kiinni koiran valjaissa, just in case.

Tuoreimmat jutut