Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lasinen ulkokuori ja 18:9-kuvasuhteen näyttö pikkurahalla – tässä on Vernee Mix 2

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vernee Mix 2 on lähes reunukseton älypuhelin.

Vernee Mix 2 on lähes reunukseton älypuhelin.

Kiinalainen Vernee on julkistanut uuden, melkein reunuksettomalla 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustetun älypuhelimensa, nimeltään Vernee Mix 2. Uutuuden suurin valtti on hinta, se on halvin reunukseton älypuhelin toistaiseksi.

Ainoastaan puhelimen etupaneelin alareunassa on selvä reunus, johon 8 megapikselin etukamerakin on sijoitettu. Muutoin reunukset ovat sen verran olemattomat, että 18:9-kuvasuhteella varustetusta 6-tuumaisesta Full HD -näytöstä huolimatta laite vaikuttaa varsin sirolta. Kuvissa laadukkaalta näyttävän Mix 2:n ulkokuori on 80-prosenttisesti lasia, jota korostaakseen Vernee julkaisee puhelimen kiiltävän mustana ja sinisenä.

Vernee Mix 2 sisältää hintaisekseen varsin mainiota teknologiaa. Järjestelmäpiiriksi on valittu MediaTekin Helio P25, joka saa seurakseen 4 gigatavua RAM-muistia ja, tietenkin muistikortin avulla laajennettavat, 64 gigatavua tallennustilaa. Laitteen takaa löytyy ainakin paperilla vakuuttava, Sonyn IMX258-sensorilla höystetty kaksoiskamera, joka sisältää 13 megapikselin ja 5 megapikselin kamerat. Sormenjälkilukija on sijoitettu laitteen takaosaan.

Uutuus erottuu edukseen myös sisäänrakennetulla 4200 milliampeeritunnin akulla jonka lisäksi se tukee pikalatausta. Puhelinta myydään 229 dollarilla, tai 194 eurolla, mutta 3000 nopeinta tilaajaa saa sen omakseen vain 169 dollarilla, eli noin 145 eurolla. Vernee Mix 2 -älypuhelin on nyt ennakkotilattavissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei onneksi tule myyntiin länsimaissa,.

    • Hendriks

      tietämykseni on täys nolla, mutta kerron teille silti,.

Tuoreimmat jutut