Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein huippupuhelimesta myös Porsche Design -versio – tältä se näyttää

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei on ennakkolupausten mukaisesti esitellyt uudesta Mate 10 Pro -huippupuhelimestaan myös Porsche Design -erikoisversion.

Porsche Design -versio eroaa tavallisesta Mate 10 Prosta Porsche Design -logoilla ja värityksellään. Sisäistä tallennustilaa löytyy 256 gigatavua. Mate 10 Pron Porsche Design -version hinta on 1 395 euroa, kun perusversiona Mate 10 Pro maksaa 799 euroa. Porsche Design -malli ei ole tulossa myyntiin Suomessa.

Huawei esitteli puhelimestaan Porsche Design -variantin nyt toista kertaa, sillä jo viime vuonna Mate 9:stä nähtiin 1 395 euroa maksanut Porsche Design.

Tavallisen Mate 10 Pron tavoin myös Porsche Design -versiosta löytyy 5,99 tuuman OLED-näyttö 18:9-kuvasuhteella, takaa uudistunut Leica-kaksoistakakamera sekä sisuksista uusi Kirin 970 -järjestelmäpiiri.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Huawei” ja ”luksus” samassa lauseessa on oksymoron!. 😂

  • Henrik1

   Hendriks. Ja sinun kommentit ovat pelkkiä vitsejä. 😂😬

 2. Faktaa pöytään

  Melkoisena yllätyksenä tuli, että ovat myyneet Mate 9 Porsche Design -mallia (1400e) 10 kertaa odotettua enemmän, mutta toki myös se, että ovat kaikki nyt loppuunmyyty. Päätyihän niitä Suomeenkin myyntiin jokunen kappale ja kaikki menneet kaupaksi.

 3. Jussi

  Sahaavat korkeilla hinnoillaan omaa oksaansa, samsung, apple ja tämä. Toivottavasti nokia ei lähde mukaan. Komponenttien ja valmistuksen hinnat eivät ole muuttuneet, myyntihinnat ovat.

Tuoreimmat jutut