Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei ei unohda vanhempia mallejaan – Mate 9 saa Android 8.0 Oreon vielä tänä vuonna

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei logo

Huawein äskettäin julkistamat Mate 10 -huippupuhelimet julkaistaan uusimmalla Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversiolla, mutta kiinalaisvalmistaja ei toki unohda vanhempia mallejaan. Viime vuoden Mate 9 saakin Oreo-päivityksensä jo varsin pian. Asiasta uutisoi AndroidCentral.

Huawein päämajassaan pitämässä tilaisuudessa lupailtiin, että Oreo-päivityksen lisäksi Mate 9 saa myös päivityksiä suorituskykyynsä ja nopeuteensa EMUI 8 -käyttöliittymäpäivityksen myötä. Samalla laite saa Googlen Project Treble -ominaisuuden, jolla pyritään nopeuttamaan tulevien päivitysten julkaisemista.

Lisäksi Huawei kertoi suunnitelmistaan Androidin seuraavan version, Android P:n, suhteen. Kehitystyö on jo aloitettu, ja tavoitteena on syventää yhteistyötä Googlen kanssa, jotta yhtiön omat Kirin-järjestelmäpiirit sopisivat mahdollisimman hyvin yhteen tulevien Android-versioiden kanssa.

Kiinalaisvalmistaja panostaa tulevaisuudessa entistä enemmän myös tietoturvapäivityksiin, joita se pyrkii jatkossa julkaisemaan jopa kuukausittain. On syytä huomioida, että vaikka Huawei puhuukin kuukausitahdista, ei kyseessä ole lupaus vaan nimenomaan tavoite, johon pyritään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Project Treble on pelkkää sanahelinää, mitään muutosta se ei tuo Androidin päivityspolitiikkaan!. 👎

 2. Henrik1

  Kiinalaisvalmistaja panostaa tulevaisuudessa entistä enemmän myös tietoturvapäivityksiin, joita se pyrkii jatkossa julkaisemaan jopa kuukausittain.On syytä huomioida, että vaikka Huawei puhuukin kuukausitahdista, ei kyseessä ole lupaus vaan nimenomaan tavoite, johon pyritään.

  Tavoitteita pitää olla, mutta myöskin lupaus pitää tavoitteista kiinni!.

  • Hendriks

   Kiinalaiset lupaukset tiedetään kyllä, 😂.

 3. Vanhimpia?

  Tosiaan tosi vanha malli.😂

  • Henrik1

   P10 ja P10 Plus malleille hieman myöhemmin…🤔.

Tuoreimmat jutut