Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n V30-huippupuhelin tulossa myyntiin myös Suomessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG V30:n värivaihtoehdot.

LG V30:n värivaihtoehdot.

LG:n elokuun lopulla IFA-messujen yhteydessä julkistettu V30-huippupuhelin on tulossa myyntiin Suomessa. LG kertoi asiasta tänään paljastamatta kuitenkaan vielä mitään lisätietoja saatavuuden ajankohdasta tai hinnasta.

Aiemmin LG V30:n on kerrottu tulevan Euroopassa markkinoille marraskuussa noin 900 euron hintaan. Puhelimen myyntiintulo myös Suomessa on huomionarvoista, koska V30:n edeltäjä V20 ei saapunut käytännössä lainkaan myyntiin Euroopassa.

Lue tästä myös ensitunnelmamme LG V30:sta!

”V-sarjan mallimme sisältävät aina uudenlaista mobiiliteknologiaa, jonka avulla laadukkaan sisällön luominen on entistä helpompaa – V30 ei ole tässä poikkeus”, sanoo Johan Hall, LG Electronicsin mobiililiiketoiminnan Pohjoismaiden avainasiakkuuspäällikkö. ”Olemme todella iloisia, että V30 lanseerataan myös tällä Pohjoismaissa. Kuluttajilta ja medialta saamamme positiivisen palautteen perusteella uskomme, että se saa hyvän vastaanoton.”

V30:ssa on suurikokoinen 6 tuuman näyttö tänä vuonna yleistyneellä 18:9-kuvasuhteella. Käytössä on LG:n valmistama P-OLED-näyttöpaneeli, joka sisältää 2880×1440 pikseliä.

Takakamera on 120 asteen laajakuvan toisena kamerana tarjoava kaksoiskamera. Pääkameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja aukon koko poikkeuksellisen suuri f/1,6, laajakuvakameran 13 megapikseliä ja aukon koko f/1,9. Etukamera on tarkkuudeltaan 5 megapikseliä ja varustettu 90 asteen laajakulmalinssillä.

V30:n mitat ovat 151,7 x 75,4 x 7,3 millimetriä ja paino 158 grammaa. V30 on myös pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokitellusti. Pudotuskestävyydeltään V30 on myös MIL-STD 810G -sertifioitu.

Sisuksissa puhelimessa on monien muiden Android-huippupuhelinten tapaan Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Akun kapasiteetti on 3 300 milliampeerituntia, ja Quick Charge 3.0 -pikalataus täyttää sen tyhjästä puolilleen 30 minuutissa. V30 tukee lisäksi myös langatonta latausta.

Äänentoistoon on panostettu Hi-Fi Quad DAC -muuntimella ja B&O Play -kuulokkeilla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Erittäin hyvä puhelin, mutta näyttöongelmat, 👎.

  2. M

    Näyttöongelmat eivät esiinny oikeassa elämässä millään tavalla, kuinka usein katselet tasaista harmaata kuvaa 0% kirkkaudella? Toki ymmärrän kannan, että ei 900€ puhelimessa saisi olla mitää laatuongelmia, mutta tätä ongelmaa on liioiteltu valtavasti.

  3. Onko

    Dual sim?

Tuoreimmat jutut