Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Rift Core 2.0 julki – näin Oculus Riftin käyttö muuttuu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebookin omistama Oculus julkisti Oculus Connect -tilaisuudessa uuden, itsenäisesti toimivan Rift Go -laitteen lisäksi Rift Core 2.0:n, jonka luvataan mullistavan Rift-virtuaalitodellisuuslaitteen käytön intuitiivisuudellaan, persoonallisuudellaan ja nopeudellaan.

Keskeisimpiä uudistuksia on Dash-toiminto, joka kokoaa kaiken VR-sisällön yhden ainoan valikon alle. Sen ansiosta käyttäjät voivat huomattavasti aiempaa nopeammin vaihdella sovellusten välillä, kommunikoida ystävien kesken ja jopa käyttää tietokonetta, jonka lisäksi moniajon luvataan parantuvan entisestä.

Uuden päivityksen myötä myös käyttäjien omat mieltymykset pääsevät oikeuksiinsa, kun käyttöjärjestelmän ja kotitilan muokkaaminen on tehty entistä monipuolisemmaksi. Rift Core 2.0 mahdollistaa muun muassa virtuaalisten huonekalujen, lelujen ja vaikkapa taulujen asettelun virtuaaliseen todellisuuteen. Esille voi asettaa myös peleissä saatuja, kehystettyjä saavutuksia, jonka lisäksi esimerkiksi viihdekirjastoon saa retrotunnelmaa säätämällä pelit näyttämään vanhoilta pelikaseteilta, joiden kautta pääsee luonnollisesti pelaamaan.

Kilpailija Microsoftin tavoin myös Oculus suunnittelee uusia sosiaalisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat muun muassa muiden käyttäjien kanssa hengailun ja pelailun. Tämän lisäksi Oculuksen käyttäjäavatareille kaavaillaan visuaalisia päivityksiä.

Oculuksen Rift Core 2.0:n betaversio julkaistaan ilmaisena päivityksenä joulukuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut