Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Amazon esitteli uuden Kindle-kirjanlukulaitteen – ensimmäistä kertaa vedenkestävä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusi Kindle Oasis on ensimmäinen vedenkestävä Kindle-laite.

Uusi Kindle Oasis on ensimmäinen vedenkestävä Kindle-laite.

Verkkokauppajätti Amazon.com on esitellyt uuden version Kindle Oasis -kirjanlukulaitteestaan.

Uusi Kindle Oasis on aiempaa hieman kookkaampi. 7-tuumaisella näytöllä varustetun uuden metallirakenteisen Kindle Oasisin merkittävin uudistus on vedenkestävyys ensimmäisenä Kindle-laitteena ikinä. Laite on luokiteltu kestävyydeltään IPX8-kategoriaan, eli pölynkestävyyttä ei ole testattu. Veteen upottamisen osalta Kindle Oasisin pitäisi kestää upotus yli metrin syvyyteen.

Kindle Oasisin hinta Yhdysvalloissa on alkaen 249,99 dollaria. 279,99 dollarin versiossa saa 8 gigatavun sijaan 32 gigatavun tallennusmuistilla ja 349,99 dollarilla myös mobiiliverkkoyhteydellä varustetun version. Kindle-laitteita ei myydä laajasti Suomessa.

Uudessa Kindle Oasisissa on tarkempi näyttö. johon mahtuu Amazonin mukaan jopa 30 prosenttia enemmän sanoja kuin aiemmin. Lisäksi laite tukee myös Audible-äänikirjoja ja vaihtaminen teksti- ja Audible-version välillä käy näppärästi. Mukava parannus on tapahtunut myös akunkestossa, joka on pidentynyt kahdesta kuuteen viikkoon.

Kindle Oasisin design on epäsymmetrinen.

Kindle Oasisin design on epäsymmetrinen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut