Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässäkö se on? Nokia 9 -huippupuhelimen väitetty design vuoti kuvissa ja videolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

HMD Globalilta odotettavan Nokia 9 -huippupuhelimen väitetty design on paljastunut nyt tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä CompareRaja-sivuston kanssa julkaisemissa kuvissa ja videolla.

Nähdyt materiaalit perustuvat tuttuun OnLeaks-tapaan vuotaneisiin mallisuunnittelutiedostoihin. Useimmiten OnLeaksin paljastukset ovat osuneet oikeaan, mutta hutejakin on matkan varrella nähty.

Kuva- ja videomateriaalin perusteella Nokia 9 sisältäisi 1,4 millimetriä muusta puhelimen takapinnasta nousevan kaksoiskameran kohouman. Puhelimen mitoiksi kerrotaan 140,9 x 72,9 x 7,5 millimetriä, mutta kameran kohdalla paksuus olisi 8,9 millimetriä. Takana kameran alapuolella on myös sormenjälkilukija. Puhelimen pinnat ovat reunoiltaan pyöristetyt niin edessä kuin takana. Takapinnankin pitäisi olla lasia, ja Nokia 9:stä saattaa näin olla tulossa ensimmäinen langatonta latausta tukeva uutuus-Nokia. Perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä näyttäisi puuttuvan. Lisäksi aiemmissa huhuissa esillä on ollut myös pölyn- ja vedenkestävyys, mutta ainoallekaan tiedolle Nokia 9:stä ei ole vielä minkäänlaista vahvistusta.

Nokia 9:ään odotetaan aiempia uusia Nokia-älypuhelimia selvästi pienempiä näytönreunuksia. Tarkkoja uusia tietoja näytön koosta ei nyt saatu, vain viittaus 5,5 tuuman kokoiseen AMOLED-näyttöpaneeliin. Aiemmin on puheissa esiintynyt kokona kuitenkin myös 5,7 tuumaa.

Sisuksista Nokia 9:stä odotetaan löytyvän jo myynnissä olevan Nokia 8:n tavoin Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

Aiemmin Nokia 9:stä kiinalaislähteistä nähdyt piirroskuvat vastaavat suunnilleen nyt nähtyä.

HMD:ltä odotetaan myös uutta edullista Nokia 2 sekä keskihintaista Nokia 7 -älypuhelinta. Lisääntyvät huhut ja paljastukset kielivät mahdollisesta julkistuksesta vielä ainakin loppuvuoden aikana.

Nokibarin näkemys tulossa olevasta Nokia 9:stä.

Nokibarin näkemys tulossa olevasta Nokia 9:stä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En ole hendriks mutta halusin tehdä tämän.

 2. SANDY

  Tuo nokia9 taitaa olla seuraava puhelin joka hylkää kuulokeliittimen.

 3. Hendriks

  Aivan kamalan näköinen!. 👎

  • JOKUNEN

   Avaa poika silmäs!!!! Sun muotitietoisuus on perseestä.

  • Hendriks

   …tosin olen myös iyse tosi kamala?. 👎

 4. JOKUNEN

  Tosta puuttuu myös kuulokeliitäntä.

 5. Andi

  Ulkomitat aika passelit. Sopii myös paidan rintataskuun.

 6. Christian

  Aika siisti, ja eroaa kivasti massasta. Vaikuttaisi tosiaan olevan ”edge” mallin näyttö ja takaosakin lasia. Puhelimen reunus vaikuttaisi olevan polykarbonaattia, jolloin tarve kohtuullisen rumille antenniraidolle poistuu. Hyvä HMD ja Foxconn!

  • SANDY

   Runko on alumiinia ja antenniraidat ovat puhelimen päädyissä.

   • Christian

    Ok. Paremmalta näyttää jokatapauksessa noin toteutettuna.

Tuoreimmat jutut