Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin laitepomo lyttää puheet Surfacen kuolemasta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen Surface-tuoteperhe.

Nykyinen Surface-tuoteperhe.

Microsoftin Surface-laitteiden bisnestä ei olla lopettamassa, vakuuttaa Microsoftilla juuri Surface-laitteista vastaavana johtajana toimiva Panos Panay.

Surface-laitteet ovat menestyneet viime aikoina alkuaikoja paremmin, mutta keskustelu niiden tulevasta kohtalosta käynnistyi jälleen, kun Canalys-tutkimusyhtiön toimitusjohtaja Steve Brazier ja Lenovo-johtaja Gianfranco Lanci ennustivat The Registerin haastattelussa Microsoftin luopuvan omista Surface-laitteistaan.

Panayn mielestä ajatuksella ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. ”Se on niin kaukana totuudesta”, kommentoi Panay Business Insiderille. Panay totesi väitteen olevan vain ”tämän viikon iltapäivälehtihuhu”.

Panay kertoo Microsoftin panostavan omiin laitteisiinsa pitkällä tähtäimellä eikä tämän muuttumisesta ole suunnitelmia. Yksi syy tämän taustalla on myös omien laitteiden myyntiä laajempi merkitys: ne ajavat eteenpäin laajemmin koko Windows-laitevalikoimaa, kun muut valmistajat ottavat oppia Microsoftin edistysaskeleista.

Yleisesti Microsoftin odotetaan myös yrittävän paluuta mobiililaitemarkkinoille jonkinlaisella Surface-perheeseen kuuluvalla uudella laitteella. Se tulee näillä näkymin perustumaan täyden Windows 10 -käyttöjärjestelmän uuteen versioon, sillä Windows 10 Mobilen kehitystyön uusien ominaisuuksien ja laitteiden osalta Microsoft on myöntänyt jo lopettaneensa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tässä on paljon panoksena, 🤔.

  • Hendriks

   Kahtoppa aito ” Hendriks ” yääl taas päätään paukuttaa, 🤔.

 2. Robob

  Kyllä se Surface on kuollut samoin kuin kaikki muutkin paitsi pilvi ja Office. Intianpojan on tarkoitus vetää firmasta kaikki rahat mitä irti saa. Se on todellisuutta, että Microsoftin johtaja pissii nyt kaikkien jaloille. Aivan sama onko kyseessä Microsoftian työntekijä, asiakas tai yhteistyökumppani, niin Nadellan kultainen kaari iskee kintuille. Panos Panaylle vain onnea uuden työn hakuun.

  • Markku

   Samaa mieltä. Surfacethan muutenkin ovat pienien tuotantomäärien takia aivan liian kalliita. Nadellan iso linjaus taitaa olla että Microsoft lopettaa laitevalmistuksen kokonaan.

  • Matti#2

   Asiakas pissii omille jaloilleen olemalla Microsoftin asiakas, kun toimiviakin vaihtoehtoja on olemassa.

   • Kairaaja

    annatko esimerkkejä?

    • Marko

     No vaikka nyt Mac. Vie joka osa-alueella Windowsia. Itse joudun työnipuolesta tätä paskaa ja bugista Windowsia käyttään. Ihan kokoajan jotain vikaa.

Tuoreimmat jutut