Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 8:n uusi versio ja Nokia 3310 3G tulivat myyntiin Suomessa – tämän verran niillä on hintaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusi kiillotettu sininen Nokia 8.

Uusi kiillotettu sininen Nokia 8.

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global on tuonut tänään Suomessa myyntiin kaksi uutta Nokia-puhelinversiota.

Tänään saataville tulivat niin Nokia 8:n uusi kiillotettu sininen väriversio, joka tarjoaa muita enemmän sekä RAM- että tallennusmuistia kuin myös uusi Nokia 3310 3G. Molempien saatavuus vaikuttaa suurimmilla jälleenmyyjillä kohtalaisen runsaalta.

Tähän asti Nokia 8 -huippupuhelinta on myyty mattapintaisina sinisenä ja teräksenä Suomessa 579 euron hintaan. Näissä RAM-käyttömuistia on 4 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Uudessa 649 euron hintaan myyntiin tulleessa kiillotetussa sinisessä muistimäärät on korotettu 6 ja 128 gigatavuun.

Lue tästä myös Nokia 8 -arvostelumme!

Nokia 3310 -peruspuhelimen uuden 3G-verkkoja tukevan version hinta puolestaan on 59 euroa, joka on saman verran kuin aiemmalla alkuperäisellä uudella 3310:llä ilman 3G-verkkotukea. Nopeampien 3G-verkkojen tuen ohella 3310 3G esitteli kaksi uutta värivaihtoehtoa, ja värivalikoiman kaikki neljä vaihtoehtoa ovat nyt mattapintaisia.

Nokia 3310 3G.

Nokia 3310 3G.

HMD Globalin odotetaan julkistavan pian myös uuden erittäin edullisen Nokia 2 -älypuhelimen, mutta tarkkaa aikataulua ei ole tiedossa.

Lisäksi vielä loppuvuonna HMD Global on luvannut ainakin vielä tuoda markkinoille Suomessa myös Nokia 8:n neljännen, kiiltävän kuparinvärisen värivaihtoehdon sekä Nokia 6 -puhelimesta pitkään odotetun kiiltäväpintaisen mustan Arte Black -version. Nokia 6 Arte Black sisältää 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, kun Nokia 6:ssa tavallisesti on 3 gigatavua RAMia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Kun Nokia 6 Arte Black helmikuussa julkistettiin, kerrottiin sen keskimääräiseksi myyntihinnaksi maailmalla 299 euroa verrattuna Nokia 6:n perusversioiden 229 euroon. Suomessa Nokia 6:ta on myyty toistaiseksi 249 euron hintaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Soveltuva vuoden 2016 ”lippulaivaksi”, ei 2017!. 👎

  • Hendriks

   Olen tyhmä!. 👎

   • JuhoV

    Ja sen kyllä huomaa.

 2. Henrik1

  Tähän asti Nokia 8 -huippupuhelinta on myyty mattapintaisina sinisenä ja teräksenä Suomessa 579 euron hintaan. Näissä RAM-käyttömuistia on 4 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Uudessa 649 euron hintaan myyntiin tulleessa kiillotetussa sinisessä muistimäärät on korotettu 6 ja 128 gigatavuun.

  -Aika korotus hinnoittelussa. 😕😟

 3. UuttaJaKivaa

  Liian kallis, liian myöhään.
  Tällainen sen olisi pitänyt olla alunperinkin ja hinta 400€, niin olisi myyty moninkertainen määrä. Nyt innostus on jo ohi.

 4. KIME1980

  Aika hyvinhän tuo hinnan korotus on lisä muisteilla linjassa kilpailijoihin nähden. Tosin vähän olisi voinut tarkistaa hintoja esim. 549e/599e.

 5. Juha

  Parhautta, hinta on passeli aidosta Nokiasta.

  • Hendriks

   Aito Nokia on kaukana, valitettavasti, 👎.

   • Janne

    Aitoa Nokiaahan tämä. Tuskin feikkejä Nokia-lisenssituotteita löydät marketin hyllyltä, ainakaan Suomesta.

  • Henrik1

   Aidosta kiinalaisesta Nokiasta. 😀

   • JuhoV

    Siellä valmistetaan missä on halvimmat työvoimakustannukset.

 6. Ärsyttää

  ”Tämän verran niillä on hintaa”

  Taidan lopettaa tämän sivuston seuraamisen. Ei jaksa näitä clickbait-otsikoita.

Tuoreimmat jutut