Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: onko tässä Xiaomi Redmi Note 5?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Yksi tämän päivän trendeistä älypuhelinkilvassa on 18:9-kuvasuhde, ja viimeisimpien vuotokuvien perusteella myös kiinalaisvalmistaja Xiaomi olisi valmistelemassa kyseisenkaltaisella näytöllä varustettua laitetta.

Vahvin veikkaus tällä hetkellä on, että vuotokuvissa näkyvä laite olisi viimeisin lisä Xiaomin Redmi-tuoteperheeseen, mahdollisesti huhuttu Redmi Note 5. Redmi-laitteisiin on tähän asti kuulunut vain enintään 5,5 tuuman näyttöä kantavia älypuhelimia, mutta nyt asiaan näyttää olevan tulossa muutos, uutuusmallin näyttö vaikuttaisi nimittäin olevan noin kuusituumainen.

Perinteiseen tapaan puhelimen oikeasta laidasta löytyy äänenvoimakkuudensäädin ja virtanäppäin, jonka lisäksi näytönreunukset vaikuttavat varsin ohuilta, jopa ohuemmilta kuin hiljattain julkistetussa Xiaomi Mi Mix 2 -laitteessa. Luultavimmin alumiinisen puhelimen takaa paljastuu sormenjälkilukija sekä kaksoiskamera LED-kuvausvaloineen.

Virallisia tietoja Xiaomin uutuudesta ei vielä ole julkaistu, mutta Redmi-tuoteperhe näyttäisi joka tapauksessa olevan saamassa jatkoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ketä kiinnostaa!. Ei noita huijariyritysten tuotteita tulla myymään länsimaissa!.

    • Hendriks

      Jos ei ketään kiinnosta, ottaaka minuun yhteyttä!.

Tuoreimmat jutut