Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällainen on Honor 7X – kiinalaisviranomainen paljasti kuvat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 7X TENAA-kuvissa.

Honor 7X TENAA-kuvissa.

Huawein sisarbrändiltä Honorilta on tulossa uusi keskihintaluokan älypuhelin Honor 7X, jonka julkistuksen Kiinassa pitäisi tapahtua 11. lokakuuta.

Nyt Honor 7X on paljastunut jo Kiinan TENAA-viranomaisen tietokannasta kuvien ja tietojen kera kahtena eri malliversiona, joiden mallikoodit ovat BND-AL10 ja BND-TL10. Jälkimmäinen näistä on tarkoitettu China Mobile -operaattorille.

Honor 7X:ssä on 5,93 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella ja 2160×1080 pikselillä. Myös GeekBenchistä on vahvistuksen saanut Honor 7X:n tulo 2,36 gigahertsin Kirin 659 -järjestelmäpiirillä. Lisäksi ominaisuuksia pitäisi olla 16 megapikselin pääkameran 2 megapikselin toisen kameraan yhdistävä takakaksoiskamera, 8 megapikselin etukamera sekä 3 240 milliampeeritunnin akku.

Honor 7X:n mitat ovat 156,5 x 75,3 x 7,6 millimetriä ja paino 165 grammaa. Värivaihtoehtoja kerrotaan olevan tulossa myös musta, sininen ja kultainen.

Teknisesti Honor 7X muistuttaa näytöltään ja järjestelmäpiiriltään toista Huawei-puhelinta, jota Euroopan markkinoille odotetaan Mate 10 Lite -nimellä. Kiinassa ensimmäisenä Maimang 6 -nimellä ja sittemmin jo muualla Huawei Nova 2i:nä ja Honor 9i:nä julkistettu puhelin eroaa kuitenkin Honor 7X:stä ainakin muun muassa takakameran sijoittelulla sekä kahdella etukamerallaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    iPhonen näköä, 🙄.

    • Hendriks

      Olen iPhonen näköä, 🙄.

Tuoreimmat jutut