Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Essential Phonelle kamerapäivitys – luvataan selkeitä parannuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Essential-puhelimessa näyttö ylettyy lähelle reunoja.

Hiljattain markkinoille tullut Essential Phone on kerännyt kritiikkiä lippulaivapuhelimelle kovin keskinkertaisesta kamerastaan. Laitteen valmistajan mukaan ongelmat johtuvat ohjelmistosta, ja nyt tarjolla on parannuksia muassaan tuova päivitys.

Viimeisimmässä järjestelmäpäivityksessä, ja myös Google Play -kaupasta saatavilla olevalla kamerasovelluksen päivityksellä, korjataan sekä valokuvien laatua että sovellusten toimintaa. Tuoreimman version luvataan parantavan kuvausnopeutta kaikissa olosuhteissa, mutta erityisesti on painotettu hämäräkuvaukseen, joka hyötyy uudistuksista eniten.

Myös Essential Phonelle julkaistu irrallinen 360-kameran tarjoava lisäosa on saanut osansa parannuksista. Laitteen neljää mikrofonia hyödyntämällä videoiden äänenlaatua on saatu parannettua, ja 360-selfieitä varten on nyt olemassa ajastin.  Tämän lisäksi valokuvien ja videoiden tallentaminen onnistuu vastedes myös äänenvoimakkuusnäppäintä painamalla.

Uusimmat päivitykset ovat nyt ladattavissa, ja tulevaisuutta varten yhtiö suunnittelee muun muassa parannuksia HDR-kuvaukseen ja 360 asteen live-lähetyksiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tämä puhelin kuoli jo!.

    • JuhoV

      Henndriks:in lankapuhelin on vielä toiminnassa.

Tuoreimmat jutut