Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: Näin hyvin 40 kieltä kääntävät ihmekuulokkeet toimivat Googlen omassa esittelyssä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Pixel Buds -kuulokkeet.

Google Pixel Buds -kuulokkeet.

Googlen tuotejulkistuksista sen keskiviikon tilaisuudessa yllättävimmäksi nousivat Pixel Buds -kuulokkeet sekä niiden sisältämä käännösmahdollisuus.

Pixel Buds -nappikuulokkeet tukevat 40 kielen lähes reaaliaikaista kielen kääntämistä. Mukana tuettujen kielten joukossa on myös suomi. Kuulokkeet hyödyntävät samaa Google Kääntäjää, joka on käytettävissä muillakin tavoilla.

Google esitteli Pixel Budsien toimivuutta tilaisuudessaan kahden henkilön ruotsiksi ja englanniksi käymällä yksinkertaisella keskustelulla, jossa Pixel Budsit käänsivät vastapuolen puheen toiselle kielelle. Tämä nähdään alla videolla.

Käännökset toimivat yhdessä Pixel Budsien kanssa paritetun, Google Assistantin sisältävän älypuhelimen, kuten vaikkapa Googlen uuden Pixel 2:n kanssa. Pixel Budsien käyttäjä kuulee käännökset kuulokkeistaan, kun taas keskustelun vastapuoli kuulee ja näkee ne älypuhelimesta.

Käännöstoiminnon lisäksi 179 euron hintaiset Pixel Budsit sisältävät myös Google Assistantin muut avustajatoiminnot – ja toimivat tietenkin myös tavallisina Bluetooth-kuulokkeina musiikin ja muun sisällön kuunteluun. Suomessa Pixel Budsit eivät ole toistaiseksi tulossa myyntiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jacco

  Vaikutta mukavalta laitteelta 😃 oli sitt todellinen esittely tai vaan videoitu ja fixattu… Mutt näin kilivammaiselle ois passelino 👍

 2. Hendriks

  Ruotsin kieli on kaunis kieli, 👍.

  • Semmosta

   Taidetaan olla suomenruotsalaisia ;)?

   • Hendriks

    Miksi olisin?. Suomalaisilla on ihmeellinen alemmuuskompleksi ruotsia kohtaan!. 🙄

    • Hendriks

     Niin kieltä ruotsia kuin maata Ruotsia kohtaan siis!. Jos maailmalla lähdet kysymään kahden äänipätkän avulla, kumpi kieli miellyttää enemmän korvaa, lähes kaikki valitsisivat ruotsin!.

 3. PJ66

  Itselläni olisi tarpeen duunissa. En vaan Google kääntäjä kokemuksella uskaltaisi alkaa pomojen kanssa keskustelemaan. Lopputili olisi melko väistämätön

Tuoreimmat jutut