Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen lakiasiainjohtaja siirtyy eläkkeelle tärkeän oikeusriidan keskellä – johtoryhmään nousee toinen toinen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen toimitusjohtaja Tim Cook ja eläköityvä lakiasiainjohtaja Bruce Sewell.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook ja eläköityvä lakiasiainjohtaja Bruce Sewell.

Applen lakiasiainjohtajana vuodesta 2009 asti toiminut Bruce Sewell siirtyy eläkkeelle tämän vuoden lopussa, Apple kertoi tänään.

Sewellin seuraajaksi Applen lakiasiainjohtajana on rekrytoitu yhtiön ulkopuolelta Katherina Adams, joka on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä Honeywellillä. Adams tulee johtamaan Applella lakiosaston lisäksi myös globaalia turvallisuusorganisaatiota ja liittymään Applen johtoryhmään. Adamsin mukaantulon myötä 11-henkisessä johtoryhmässä on jatkossa kaksi naista.

Applen uudeksi lakiasiainjohtajaksi nouseva Katherine Adams.

Applen uudeksi lakiasiainjohtajaksi nouseva Katherine Adams.

”Toivotamme Brucelle mitä parhaimpia eläkepäiviä, kahdeksan vuoden omistautuneen Applelle työskentelyn ja hämmästyttävän menestyksekkään uran jälkeen. Hän on väsymättä puolustanut aineettomia oikeuksiamme, asiakkaidemme oikeutta yksityisyyteen sekä arvojamme. Bruce on asettanut uuden standardin lakiasiainjohtajille, ja olen ylpeä, että olen saanut työskennellä hänen kanssaan ja saadessani kutsua häntä ystäväkseni”, kommentoi Applen toimitusjohtaja Tim Cook.

Eniten huomiota Applen lakiasiainjohtajan tontille kuuluvista asioista viime aikoina on herättänyt sen riita Qualcommin kanssa. Apple kiistelee Qualcommin kanssa useissa oikeusjutuissa ennen kaikkea patenteista, joista Apple on maksanut oman näkemyksensä mukaan liikaa ja väärällä perusteella laskettuja korvauksia. Kyse on laajasta taistosta, joka voi muuttaa jopa koko mobiilialan toimintaa ja murentaa Qualcommin nykyistä vahvaa asemaa merkittävästi, jos sen liiketoimintakäytännöt todetaan laittomiksi.

”Applella on ollut valtava vaikutus maailmaan ja on kunnia liittyä osaksi heidän tiimiään”, kommentoi puolestaan Kate Adams. ”Olen innoissani, että pääsen auttamaan Applea jatkamaan kasvua ja kehittymistä ympäri maailman, suojaamaan ideoita ja aineettomia oikeuksia ja puolustamaan yhdessä jakamiamme arvoja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei pukeutunut kuin lakiasioidenhoitajalta odottaisi, 🤔.

  • Hendriks

   PS. Toinen toinen?.

 2. Hendriks

  Suuri m….u on puhunut, 🙄.

  • JuhoV

   Hyvin sanottu, kuvaa juurikin sinua.

Tuoreimmat jutut