Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet Apple Watch Nike+:t tulivat myyntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Watch Series 3:n Nike+ GPS -versioiden värivaihtoehdot.

Apple Watch Series 3:n Nike+ GPS -versioiden värivaihtoehdot.

Apple Watchin uudet Nike+-versiot ovat tulleet tänään myyntiin. Uutuudet perustuvat jo aiemmin perusversiona myyntiin tulleeseen Apple Watch Series 3:een eikä niissä ole mitään teknistä eroa.

Apple Watch Nike+ -kellot erottuvat rannekkeillaan sekä vain niistä löytyvillä Nike-kellotauluilla.

Kelloista löytyy myös Nike Run Club -sovellus, mutta sen saa asennettua myös muihin Watcheihin. Nike Run Club -sovellus sai juuri päivityksen, joka toi mukaan ääniohjatut juoksuharjoitukset, kavereiden kannustamismahdollisuuden sekä tuen Apple Watch Series 3:n sisältämän barometrin mahdollistamille korkeuserojen seurannalle.

Apple Watch Nike+:n hinnat ovat samat kuin Apple Watch Series 3:n perusversionkin, 38 millimetrin koossa 379 euroa ja 42 millimetrin koossa 409 euroa. Kellot ovat nyt myynnissä Applen omassa verkkokaupassa, minkä lisäksi jälleenmyyjät ovat tänään voineet myös aloittaa kellojen myynnin.

Suomessa Apple Watch Series 3 -kellot ovat saatavissa vain GPS-versiona, eivät lisäksi mobiiliverkkoyhteyden sisältävänä GPS + Cellular -versiona.

Ilman mobiiliyhteyttä Apple Watch Series 3:n uudistukset edeltävästä Series 2:sta jäävät vähäisiksi. Niitä ovat sisäänrakennettu barometri-korkeusmittari, nopeampi Siri, joka myös puhuu vastauksia takaisin sekä sisuksissa uudet nopeammat S3-järjestelmäpiiri sekä W2-yhteyspiiri.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Adidas mukaan?.

Tuoreimmat jutut