Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HMD Global harkitsee 4G-verkoissa toimivia Nokia-peruspuhelimia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Reliance JioPhone.

Reliance JioPhone.

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global voi tuoda markkinoille tulevaisuudessa myös 4G-verkoissa toimivia peruspuhelimia. Yhtiössä seurataan tarkasti markkinan kehittymistä, kommentoi Intian johtaja.

Intiassa markkinoille on tulossa Reliance Jio -operaattorin omalla brändillä edullinen JioPhone, joka on monin tavoin Nokian maassa myymiä peruspuhelimia kehittyneempi – muun muassa tuellaan nopeammille 4G-verkoille. Intiassa on yleistynyt myös 4G-verkon käyttö puheluihin eli VoLTE.

”JioPhonelle tulee ehdottomasti olemaan vaikutus segmenttiin, siitä ei ole kahta kysymystä. Seuraamme tämän etenemistä. Jos näemme houkuttelevan liiketoimintamahdollisuuden, tulemme ehdottomasti harkitsemaan osallistumista”, kommentoi Nokian Intian aluejohtaja Ajey Mehta paikallisen Economic Timesin haastattelussa.

HMD Global myy nyt Intiassa muutamaa eri peruspuhelinmallia, mukaan lukien Nokia 3310, jonka uusi 3G-versio ei kuitenkaan ole tulossa markkinoille Intiassa.

”Jos on olemassa bisnesmahdollisuus, olemme varmasti avoimia sille… tässä kategoriassa meidän brändimme on erittäin vahva”, kommentoi Mehta mahdollisuutta tuoda markkinoille Nokia-merkkinen 4G-peruspuhelin.

Nokia 3310 3G.

Nokia 3310 3G.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kuin turboahdettu Škoda, 🙄.

Tuoreimmat jutut