Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google julkisti Pixelbookin: premium-luokan kannettava tietokone Chrome OS -käyttöjärjestelmällä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on julkistanut uuden Chrome OS -käyttöjärjestelmällä varustetun kannettavan Pixelbook-tietokoneen.

Pixelbook on varustettu 12,3 tuuman kosketusnäytöllä, Intelin Core i5 tai i7 -suorittimella, jopa 16 gigatavulla RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavulla SSD-tallennusmuistia. Näppäimistö on taustavalaistu.

Pixelbookin näyttö kääntyy 360 astetta, joten laitetta voi käyttää myös tablettimaisesti.

Pixelbookin näyttö tukee myös erikseen myytävää uutta Pixelbook Pen -kynää. Pixelbookin näyttö tukee kynän painallusvoiman ja asennon tunnistusta. Painallusvoiman tunnistus toimii 2 000 tasolla ja kynän viive on vain 10 millisekuntia.

Muiden valmistajien Chromebook-laitteiden tavoin Pixelbookista löytyy Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmä, joka perustuu Chrome-selaimeen ja nojaa vahvasti verkkopohjaisiin pilvipalveluihin. Google Assistant -avustajapalvelu on integroitu Pixelbookin käyttöjärjestelmään.

Pixelbook tukee myös Android-sovelluksia. Nimekkäistä sovelluksista esimerkiksi Snapchat kehittää Pixelbookin suuremmalle näytölle räätälöiden version Snapchatista.

Paksuutta Pixelbookissa on 10 millimetriä ja painoa 1 kilogramma. Alumiinirungossa on Pixel-puhelinten tavoin pieni osa lasipintaa, mikä parantaa myös yhteyksien toimintaa.

Akunkestoksi Google lupaa 10 tuntia. Pixelbook tukee myös pikalatausta.

Yhdysvalloissa Pixelbookin hinta on alkaen 999 dollaria kalleimman version maksaessa 1 649 dollaria, ja Pixelbook Pen maksaa 99 dollaria. Uutuus on tulossa saataville 31. lokakuuta valituilla muutamalla markkinalla, joihin Suomi ei lukeudu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tuhat dollaria kannettavasta, joka pyörii sekasikiöohjelmistolla, 🙄.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Elektroniikkajätettä.

 3. Mies

  Jätkänshakkikone

 4. Kristorantte

  Ei ole mitään järkeä tunkea core i7 prossua läppäriin jossa on Chrome OS asennettuna koska Chrome OS on käyttöjärjestelmä joka on todella rajattu esim et voi asentaa Opera selainta tai ylipäätään Windows ohjelmia ollenkaan ja kun puhutaan läppäristä jossa on todella hyvät speksit nii noita tehoja ei voi hyödyntää melko olenkaan.ellei asenna Windowsia tuohon läppäriin.

Tuoreimmat jutut