Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google kutisti älykaiuttimensa – tällainen on Google Home Mini

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Home MIni

Googlen viime vuonna esittelemä Google Home -älykaiutin on saanut pienemmän sisaruksen, kun yhtiö esittely uuden Google Home Mini -laitteen. Pyöreitä linjoja hyödyntävä Google Home Mini sisältää aiemman Google Home -kaiuttimen tavoin Google Assistant -virtuaaliavustajan, jota ohjataan puheella, ja joka osaa keskustella käyttäjän kanssa. Sen kanssa voi esimerkiksi hakea tietoa verkosta tai asettaa muistutuksia, joihin pääsee myöhemmin käsiksi vaikkapa älypuhelimella.

Google Home Mini.

Google Home Mini.

Google Home Mini täydentää kodin Google-varustusta sopien helposti esimerkiksi yöpöydälle herätyskelloksi. Se toimii myös perinteisenä äänilähteenä, mutta pienen kokonsa ansiosta se on ennen kaikkea helposti sijoitettava älykäs ohjainlaite. Laitteen avulla voi esimerkiksi ohjata yhteensopivia kodin IoT-laitteita, kuten turvakameroita, termostaatteja ja valaistusta äänikomennoilla.

Google Home Mini tulee Yhdysvalloissa myyntiin 49 dollarin hintaan kolmessa eri värissä. Google Homea ei Suomessa ole saatavilla, eikä Mini-versiotakaan valitettavasti kannata tänne suuremmin odotella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Mihin näitä oikeasti tarvitsee?.

Tuoreimmat jutut