Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen älykaiutin hifi-ihmisille: Google Home Max

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Home Max

Googlen älykaiutinperhe on saanut alkuperäisen Google Home -kaiuttimen sekä juuri esitellyn pienen Google Home Mini -laitteen rinnalle myös ison Google Home Max -version. Siinä missä Mini on etupäässä älykäs kodin virtuaaliavustaja, on Max suunnattu musiikin ystäville.

Selvästi alkuperäistä Google Home -älykaiutinta isompi Max sisältää edelleen Google Assistant -virtuaaliavustajan, mutta siinä on kiinnitetty erityistä huomiota äänentoistoon. Useita elementtejä sisältävä Max toimii niin yksinään kuin stereokaiuttimenakin toisen samanlaisen kaiuttimen kanssa. Lisäksi kaikkia Google Home -kaiuttimia voi käyttää monihuonetoistoon.

Applen HomePod-älykaiuttimen tavoin Google Home Max voi sisäänrakennettujen mikrofoniensa ja koneoppimisen avulla säätää äänensä sen perusteella, miten se on huoneeseen sijoitettu. Se voi myös säätää ääntä sen perusteella, kunnellaanko sillä musiikkia, podcasteja tai esimerkiksi puhelua. Lisäksi se osaa tarkkailla ympäristön ääniä ja lisätä äänenvoimakkuutta, jos vaikkapa astianpesukone nostaa taustamelua asunnossa.

Google Home MaxVerkkolähteiden, kuten Google Musicin, rinnalla Google Home Maxin voi yhdistää myös perinteisiin äänilähteisiin, kuten levysoittimeen, 3,5 millimetrin audioliitännällä. Lisäksi se sisältää Googlecast-tuen ja Bluetooth-yhteyden. Kaiuttimen voi asettaa joko kyljelleen tai pystyyn.

Google Home Max tulee joulukuussa myyntiin Yhdysvalloissa 399 dollarin hintaan, ja ostaja saa kaupan päälle 12 kuukauden maksuttoman YouTube Music -tilauksen. Google Home Max julkaistaan muutamissa muissa maissa ensi vuoden alussa, mutta Suomessa sitä ei välttämättä nähdä vielä tuolloinkaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En ymmärrä tarvetta näille,.

  • Ape

   Sulla vissiin on kivasti aikaa kommentointiin👍

   • Hendriks

    Sinullakin?. 🤔

    • Ape

     No eipä oikeestaan. Tuntuu vaan että oot kommentoimassa joka uutista

     • Hendriks

      Niin.,

Tuoreimmat jutut