Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asukselta tulossa keskihintainen älypuhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja kaksoiskameralla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Asus X018DC -puhelinmalli kiinalaisen TENAAn kuvissa.

Asus X018DC -puhelinmalli kiinalaisen TENAAn kuvissa.

Tuleva Asus-älypuhelin on paljastunut Kiinan TENAA-viranomaisen tietokannasta. Toistaiseksi vain mallikoodilla X018DC tunnettavassa puhelimessa huomionarvoista on 18:9-kuvasuhteen näyttö.

Asus on tänä vuonna tehnyt paluun voimalla myös Suomen markkinoille. Parhaillaan se on tuomassa täällä markkinoille uusia ZenFone 4 -sarjan puhelimiaan.

Ominaisuuksista päätellen nyt paljastuneessa X801DC-mallissa on kyse keskihintaluokan uutuudesta. Puhelimen 5,7 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen näytön tarkkuus on melko vaatimattomat 1440×720 pikseliä. Sisuksista puhelimesta löytyy 1,5 gigahertsin kahdeksanytimisen suorittimen sisältävä järjestelmäpiiri, 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 4 030 milliampeerituntia.

Takaa löytyy sormenjälkitunnistin sekä 16 megapikselin pää- ja 8 megapikselin toisesta kamerasta koostuva kaksoiskamera. Etukameroita näyttäisi olevan mukana vain yksi, tarkkuudeltaan 8 megapikseliä. Puhelimen mitat ovat 152,6 x 72,7 x 8,8 millimetriä ja paino 160 grammaa.

Puhelimen käyttöjärjestelmänä on viranomaistestissä ollut Android 7.0 Nougat.

Asus X018DC sivusta.

Asus X018DC sivusta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Näistä näyttöjen koista saa olla tarkkana näiden typerien kuvausuhteiden myötä, 🙄.

 2. Hendriks

  Täällä saa olla tosi tarkkana mun typeryyksien kanssa, 🙄.

 3. Serpieri

  Eipä ole Asuksen hinnoittelussa mitään järkeä.

  Zenfone 4 Max lähestyy hinnaltaan Moto G5s Plus sekä Xiaomi Mi A1 puhelimia vaikka sisältä löytyy paljon heikompi prosessori (SD 425/430) ja HD näyttö.

Tuoreimmat jutut