Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google aloitti Android Wear Beta -testauksen – päivitys tuo Oreosta tuttua uutta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG Watch Sport.

LG Watch Sport.

Google on aloittanut älykellojen Android Wear -järjestelmänsä seuraavan version beetatestauksen. Uusi Android Wear Beta on ainakin toistaiseksi saatavilla vain yhdelle kellolle, LG:n Watch Sportille.

Uusi versio Android Wearista tuo mukaan Androidin Oreo-versiosta tuttuja uudistuksia myös Android Weariin. Kyseessä on lähinnä tekninen päivitys API-tasolle 26, ja uudistukset ovat lähinnä pinnan alla tapahtuneita muutoksia, joilla on kuitenkin merkitystä erityisesti sovelluskehittäjille.

Uudessa versiossa myös Android Wear saa uudistuksia sovellusten taustatoiminnan rajoituksiin kuin myös ilmoituskanaviin.

Ilmoituskanavat mahdollistavat käyttäjän valitsevan eri sovellusten ilmoitukset käyttöön tyyppikohtaisesti kaikkien kyseisen sovelluksen ilmoitusten hiljentämisen sijaan.

Taustatoiminnan uudet rajoitukset puolestaan on suunniteltu akunkeston pidentämiseksi. Sovelluskehittäjien tulee huomioida uudet rajoitukset sovellustensa suunnittelussa.

Android Wear Beta LG Watch Sportille on ladattavissa Googlen sivujen kautta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut