Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-puhelimet yhteistyöhön Isac Elliotin kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Isac Elliot on Nokia-puhelinten uusi mainoskasvo.

Isac Elliot on Nokia-puhelinten uusi mainoskasvo.

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global kertoo solmineensa Isac Elliotin kanssa pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Isac on ottanut käyttöönsä Nokia 8 -älypuhelimen.

”Isac tekee läpimurtoa yhdellä maailman kilpailluimmista aloista. Isac on vakiinnuttanut suosionsa Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja nyt hän on muualla maailmalla hyvässä nosteessa”, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden markkinoinnista vastaava Miko Paassilta. ”On hienoa olla mukana tällä matkalla ja tarjota Isacin käyttöön laitteita, joilla hän pystyy helposti ja laadukkaasti jakamaan faneilleen tunnelmia tien päältä ja keikoilta.”

HMD on panostanut Nokia 8:ssa sosiaalisen median toimintoihin. Puhelin tukee live-videolähetystä Facebookiin tai YouTubeen suoraan kamerasovelluksesta, minkä lisäksi Nokia 8:n erikoisuus on Dual-Sight-kuvaustilan bothie-kuvat ja -videot, jossa yhdistyvät taka- ja etukamera. Lisäksi Nokia 8 on ensimmäinen Nokian OZO Audio -tilaäänen tallennuksen mahdollistava puhelin.

”Nokia on brändi, jonka kaikki tietää ja joka on osa suomalaisuutta. Kun kuulin että Nokia haluaisi tehdä mun kanssa duunia, olin tosi otettu. On kunnia asia tehdä töitä näin hienon suomalaisen firman kanssa. Uusi puhelin on ihan hullun hyvä. Se on hienosti suunniteltu ja sekä ulkonäkö että toimivuus on 100 %. Nokian puhelimet lähtee nyt taas isosti maailmalle, ja on niin siistii olla sillä reissulla mukana”, sanoo Isac Elliot.

Lue tästä myös Nokia 8 -arvostelumme!

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Alkaa Aplen paikka siideripissisten gimmik-puhelimena vapisemaan. 😂
  Hell yeah! Vengeance of the Oppressed! 👊

  • Vili

   Miksi suhtaudut noin intohimoisesti puhelimiin? Oletko autistinen?

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Olen. 👍

   • Vili

    Voisitko oikeasti vaihtaa ton nimimerkin varsinkin kun kirjoitat mun nimellä tällaista roskaa?

    T: Original Vili

    • Vili

     ^Feikki

     • kode

      Oliskohan mobiili.fi:n aika siirtyä käyttämään Disqusta tai Facebookia kommentoinnissa.

     • Vili

      Samaa mieltä kode. On sitä odotettukin. Ylläpitoa ei vain tunnu kiinnostavan.

     • Vili

      Miten voit olla noin lapsellinen, kirjoitat täällä pienen hetken kerran 2 vuodessa ja itse olen täällä melkein päivittäin. Sitten kirjoitat mun nimellä tuollaisia lapsellisia kommentteja.

     • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      No kyllä ton nyt näki sokeakin kepillä, ettei kyseessä ollut ”oikea” Vili. Vilin kanssa on käyty paljon asiallisempia vääntöjä. 💪😅

      Ei tosiaan näytä ylläpitoa kiinnostavan nämä kommenttiosioiden fake-nimimerkit ja asiattomuudet. Vois jonkinlainen rekisteröinti olla paikallaan. Alkaa muistuttaa ylilautaa nää kommenttiosiot.

     • Vili

      Sitä saa mitä on ylläpito tilannut!

     • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      No siinä olet ihan oikeassa, että ylläpito on linjauksensa tehnyt ja sen mukaan käyttäjät päättää, mitä palvelun kanssa tekee. Eihän täällä pakko ole käydä.

 2. Kairaaja

  Eipä siinä oikea maonoskasvo valittu kyllä nokialta, nuoriahan nokian pitääkin houkutella.

 3. Hendriks

  Teinit kyllä näkevät tämän läpi, 🙄.

  • Hendriks

   …ja mun läpi, 🙄.

  • kode

   Jaa näkevät minkä läpi? Senkö, että firma myy tuotteitaan julkkisten avulla ja vice versa? HMD tai Elliot eivät näytä mitenkään salailevan PR-yhteistyötä eli Noksun kännykkä ei ihan sattumalta yhtäkkiä rupea näkymään Elliottin käytössä. Ihan avoin mainosdiili siis kyseessä.

   Tietty teininä on helposti vielä niin idealisti, ettei oikein tajua mitä se raha oikeassa elämässä tarkoittaa. Kun mamma ja pappa betalar kaiken sitä on helppo kuvitella, että tuotteen mainostamisessa korvausta vastaan on jotain väärää.

   • Hendriks

    Sitä, ettei edes teineihin uppoa tällainen!.

    • Klerk

     Ja mistä sinä sen tiedät mikä uppoa, oletko tehnnyt markkinatutkimuksia.

    • Hendriks

     Minä tiedän kaiken!.

   • Jonahan

    Kyllä tämän päivän teinit ymmärtävät tuotesijoitettelun ja sponsodoidun kontentin paljon paremmin kuin aiemmat ikäpolvet. Se on ollut yleistä niin Youtubessa kuin Instagramissakin. Ne, joilla on riittävän suuri tai muuten riittävän mielenkiintoinen seuraajakunta saavat erittäin paljon sponsoridiilejä hyvinkin erilaislta tahoilta. Puhelinten suhteen HMD ei ole mitenkään ensimmäinen, ainakin OnePlus on näkynyt tubettajien kautta. Ihan fiksua markkinointia jos siihen kohderyhmään haluaa iskeä.

 4. Vili

  Söpö kundi, panisin.

 5. Henrik1

  Mitä HMD Global Oy mahtaa ajaa takaa tämän sopimuksen myötä?. 🤔

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Haluaa antaa Elliotille hyväntekeväisyytenä puhelimen ja vähän rahaa, että se persaukinen suhari saa vähän kinkkua leivän päälle. Tuskin sillä muuta tarkoitusta on.

Tuoreimmat jutut