Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HMD-pomo lupaa Android Oreon Nokia 3:lle, 5:lle ja 6:lle vielä tänä vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 olivat ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet myynnissä.

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 olivat ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet myynnissä.

Uusien Nokia-älypuhelinten odotetaan saavan Googlen elokuun loppupuolella julkaiseman Android Oreon ensimmäisten joukossa Pixel- ja Nexus-laitteiden jälkeen.

Nyt Nokia-puhelimia kehittävän ja myyvän HMD Globalin Australian, Uuden-Seelannin ja Indonesian markkinoista vastaava johtaja Mark Trundle on kertonut Android Oreo -päivityksen olevan tulossa Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 -puhelimille vielä tämän vuoden aikana. Trundlea haastatteli GadgetGaul, ja asiasta kertoo myös NokiaMob-sivusto. Kommentit nähdään alla kohdissa 5:15 ja 14:28.

Lisäksi tiedetään jo entuudestaan, että ensimmäisenä HMD on tuomassa Android Oreo -päivityksen huippupuhelimelleen Nokia 8:lle.

HMD:n tuotejohtaja Juho Sarvikas twiittasi syyskuun puolivälissä jo kuvan Android Oreo Beta -testiversiosta Nokia 8:ssa. Sarvikkaan mukaan kehitystyö oli edennyt tuohon mennessä mukavasti, ja päivitys julkaistaisiin, kun se on täydellinen.

Android Oreo -päivitys uudistuksia ilmoituksiin, tuen adaptiivisille sovelluskuvakkeille, kuva kuvassa -ominaisuuden, uudet emojit sekä lukuisia muita ennen kaikkea myös pinnan alla tapahtuvia muutoksia, jotka parantavat Androidin käyttökokemusta. Näihin lukeutuvat esimerkiksi uudistetut sovellusten taustatoiminnan rajoitukset, joiden pitäisi parantaa akunkestoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vanilla Android on tylsä, tämä HMD:n strategia on vain väliaikainen!.

  • Matopeli

   Olet väärässä, 🤔.!

 2. Christian

  Tässä se nähdään. Vanilla Android on se järkevin tapa. Päivitykset saa nopeasti pihalle kun ei tarvitse kauheasti virittelyä. Siihen sitten oman mieltymyksen mukaan lataa jonkun launcherin jos ei perus-antero miellytä.

Tuoreimmat jutut