Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple korjasi jo iOS 11:n Outlook-ongelman – korjaus iPhone 8 -puhelinten kohinaääneen myös tulossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 8 Plus ja iPhone 8.

iPhone 8 Plus ja iPhone 8.

Apple on korjannut eilen illalla julkaistussa iOS 11.0.1 -korjauspäivityksessä sen uudessa merkittävässä iOS 11 -käyttöjärjestelmäversiossa esiintyneen ongelman, joka saattoi estää sähköpostien lähettämisen Microsoftin Outlook.com, Office 365 tai Exchange 2016 -palvelujen sähköpostitileillä iOS:n Mail-sovelluksessa.

Uusissa iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -puhelimissa osa käyttäjistä on puolestaan raportoinut kohinasta tai paukkuvasta äänestä puheluissa puhelinkuulokkeesta. Apple on nyt kertonut olevansa tietoinen ongelmasta, ja työskentelevänsä korjauksen parissa.

”Olemme tietoisia ongelmasta, joka koskee käyttäjiä pienessä määrässä tapauksia”, Applelta kerrottiin muun muassa The Vergelle. ”Tiimimme kehittää korjausta, joka tulee olemaan osa tulevaa ohjelmistojulkaisua.”

Apple julkaisee tyypillisesti useampia pieniä korjauspäivityksiä nopeasti suurten päivitystensä, kuten nyt iOS 11:n, jälkeen.

iOS 11 toi Apple-laitteisiin lukuisia uudistuksia, kuten uuden ensi kertaa muokattavissa olevan ohjauskeskuksen, täysin uuden App Storen sekä ARKitin, joka mahdollistaa sovelluskehittäjille edistyksellisten lisätyn todellisuuden sovellusten kehittämisen. Lisäksi iOS 11 uudistaa laajemmin iPadin käyttöä tuoden uudenlaisen moniajon, vedä ja pudota -toiminnon sekä useita lisätoimintoja Apple Pencil -kynälle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Luurix2

  Mikäs kiire noita vikoja korjaamaan? Jo iPhone 5s:n käyttis oli sellainen ettei se kestänyt kylmää juuri ollenkaan, vaan ulos autosta kesken puhelun mentäessä puhelin sammui jo 30 metrin matkalla vaikka ulkona oli vain -9 °C lämmintä. Jonkun ajan kuluttua sisällä puhelin toimi taas kuten pitääkin ja akun varaus oli liki täysi. Tuo sama onglma on saatu jotenkin rakennettua myös tähän uusimpaan käyttis-versioon, kun siitä on kerrottu tuolla.

  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/applen-perustajan-eksentrinen-miljonaarikaveri-raivostui-iphone-7-ei-kesta-kylmaa-6679157

  Ei mikään ihme että iPhonen omistajat odottavat sitä uusinta mallia vuosittain kuin kuuta nousevaa, josko vihdoin löytyisi toimiva puhelin myös Suomen talveen.

  • Hendriks

   Jos tuollainen olisi laajamittaista, eivät iPhonet olisi yksiä myydyimpiä puhelimia Suomessakin!. 🙄

   • Luurix2

    Ne ovat juuri siksi yksi myydyimmistä, kun i-uskovaiset kuvittelevat uuden mallin jo korjanneen vanhan viat, vaan Beta-testaus jatkuu vuodesta toiseen.

    • Hendriks

     I-uskovaiset?. 🤔

   • Luurix2

    Kesäautoista on hyvä siirtyä kesäkännyköihin.

  • Jonahan

   Höpön löpön, ei kannata uskoa kaikkea mitä internetistä lukee. iPhone on ollut käytössä jo laskujeni mukaan 9 talvea. Hyvin on toiminut, kuten kesälläkin. En usko tulevan talven olevan poikkeus.

Tuoreimmat jutut