Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinassa listattu kaksi aiemmin tuntematonta Nokia-puhelinta – yksityiskohdat vielä hämärän peitossa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 8:lla voi kuvata yhtäaikaisesti taka- ja etukameralla eli ottaa bothien.

Kiinassa on tuoreeltaan listattu kaksi entuudestaan tuntematonta Nokia-puhelinta, jotka liikkuvat Nokia TA-1041 ja TA-1042 koodinimillä. Toistaiseksi puhelimista tiedetään verrattain vähän, mutta uudet listaukset antavat pohjaa ajatukselle, ettei Nokia 2 välttämättä ole ainoa ensi kuussa julkistettava Nokia-puhelin. Asiasta kertoi ensimmäisenä SuomiMobiili.

Listauksen mukaan molemmat uusista puhelimista on varustettu pikalataustoiminnolla, joka tällä hetkellä löytyy pelkästään Nokia 8 -lippulaivamallista. Tämä antaa pohjaa ajatukselle, että kyseessä voisi olla uusi Nokia 9 -lippulaivamalli tai hieman karsitumpi Nokia 7. Hieman tylsempänä vaihtoehtona kyse voi olla myös pienillä muutoksilla varustetuista Nokia 8 -puhelimista, jotka on suunnattu Kiinan markkinoille.

Vaikka uusista Nokia-puhelimista ei tiedetä vielä paljoakaan, on muun muassa teknologiajulkaisuihin keskittynyt Roland Quandt nostanut Twitterissä esille HMD Globalin tulevat puhelinjulkistukset. Quandtin mukaan Nokia 2:n lisäksi on odotettavissa myös ainakin toinen uusi Nokia-puhelin, joka julkistetaan lähitulevaisuudessa.

Yksi mahdollinen julkistuspäivä uusille puhelimille voi olla 5. lokakuuta, joka on aiemmin merkitty päivämääräksi Nokia 2:sta vuotaneisiin kuviin. Toisaalta yksittäiseen kuvavuotoon perustuva oletus julkistuspäivästä ei ole vahvimmalla mahdollisella pohjalla ja luotettavampia tietoja on syytä vielä odottaa.

Nokia 2:sta ja Nokia 9:stä julkaistut piirroskuvat.

Nokia 2:sta ja Nokia 9:stä aiemmin julkaistut piirroskuvat.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kannattaisiko teillä Markus ja Erik olla vaikka whatsapp -ryhmä, ettei tulisi duplikaattijuttuja, 🤔.

    • Hendriks

      Olen KiinaHendriks, 🤔. Olen tylsä

Tuoreimmat jutut