Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone 8 -myyntiintulo ei aiheuttanut pitkiä jonoja – Kiinassa yhdessä Apple-kaupassa suuret järjestelyt ja vain kaksi jonottajaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 8:ssa on edelleen yksi takakamera, iPhone 8 Plussassa kaksi.

iPhone 8:ssa on edelleen yksi takakamera, iPhone 8 Plussassa kaksi.

Applen iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -puhelimet tulivat myyntiin eilen perjantaina 22. syyskuuta ympäri maailman. Lisäksi Apple-uutuuksista myyntiin samalla tulivat myös Apple Watch Series ja Apple TV 4K.

iPhone 8 -myyntiintulo ei saanut aikaan pitkiä jonoja. Joissakin Apple-kaupoissa oltiin varauduttu huomattavasti suurempaan kysyntään: esimerkiksi Hangzhoussa, Kiinassa sijaitsevassa kaupassa kerrottiin paikalla olleen 30-40 vartijaa, jotka myös asettivat paikalle jonon muodostumista ohjaavat aidat. Lopulta iPhone 8 -ostajia ilmestyi jonoon kuitenkin vain kaksi kappaletta, kertoo kiinalaismedia paikan päältä kuvien kera.

iPhone 8 -puhelinten vähäisiin jonoihin on kaksi selkeää syytä.

Suurin huomio kiinnittyy uuteen iPhone X -huippumalliin, joka on tulossa myyntiin vasta 3. marraskuuta. Myyntiintulopäivinä liikkeellä olevista ostajista suurin osa haluaa juuri parhaan mahdollisen iPhonen. iPhone 8 -puhelimet sen sijaan todennäköisesti tulevat myymään tasaisemmin ilman yhtä merkittävää piikkiä myynnin aloituksessa.

Lisäksi vuosi vuodelta ennakkotilaaminen ja verkosta ostaminen yleistyy. Näin mitään tarvetta jonottamiselle kaupan edessä ei ole, kun puhelimen saa itselleen myyntiintulopäivänä helpommin tilaamalla sen ennakkoon verkosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vastavuoroisuus

  Unohtiko Apple maksaa ”jonottajille”?

 2. Aki m

  😂

 3. Vili

  Jaa a mahtaakohan tässä saada iPhone X:ää edes tänä vuonna, toivoisi nyt edes näiden kasien vähän helpottavan X:än kysyntää.

 4. Hendriks

  Lupaa hyvää Applelle loppuvuodelle (X)?. 🤔

  • JOKUNEN

   Kait niitä Suomessa menee noin 10 kappaletta.!!!!!

   • kk

    Eiköhän niitä täällä myydä ihan hyvin, kunhan joskus tulevat saataville. Tuskin ovat jäämässä käsiin.

    • Henrik1

     Jaa a.Pahalta näyttää. 🤔

Tuoreimmat jutut