Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nestiltä nippu uutuuksia – panostavat kodin turvallisuuteen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kerroimme aiemmin Googlen omistaman Nestin älykkäiden valvontalaitteiden ja palovaroittimien tulosta Suomeen. Nyt yhtiö on julkistanut uutuuksia, jotka kaikki keskittyvät kodin turvallisuuden kohentamiseen.

Nest Hello

Nest Hello on videokameran sisältävä ovikello, joka näyttää omistajalleen helposti, kuka oven takana odottaa. Pienikokoinen laite toimii älypuhelimeen liitettynä ja aktivoituu myös, vaikka ovikelloa ei soitettaisi. Se lähettää käyttäjälle kuvan ovella odottavasta, ja mahdollistaa myös vieraan ja asukkaan välisen kommunikoinnin. Nest Aware -tilaajille ”älyovikello” kertoo haluttaessa myös muista näkemistään asioista, kuten koiran haukkumisista tai ohitsekulkijoista. Julkaisuajankohtaa tai hintatietoja uutuudelle ei vielä annettu.

Nest Cam IQ ulkotiloihin

Next Cam IQ:n ulkotiloihin tarkoitettu versio tuo uudenlaisen ulkomuodon ja kaikki alkuperäisen Nest Cam IQ:n ominaisuudet. Laite sisältää lisäksi Googlen FaceNet-teknologiaa hyödyntävän kasvojentunnistuksen, joka tosin tarvitsee toimiakseen maksullisen Nest Aware -tilauksen. IP66-luokiteltu kamera on vedenkestävä ja sietää suuriakin lämpötilanvaihteluja. Se tukee samoja Wi-Fi-ominaisuuksia kuin aiemmin julkaistut mallit ja tarjoaa jopa 15 kertaa tehokkaamman kaiuttimen. Laite julkaistaan marraskuussa ja sen saa omakseen 349 dollarilla.

Nest Secure

Kahden yksinään toimivan uutuuden lisäksi Nest kertoi myös Nest Securesta, joka koostuu kolmesta erillisestä laitteesta. Näppäimistön, hälytyksen ja liiketunnistimen sisältävä Nest Guard kontrolloi koko kolmikkoa, Nest Detect -anturit vartioivat ikkunoiden ja ovien avautumisia ja Nest Tag on käytännössä kaukosäädin, jolla järjestelmän voi kytkeä päälle ja pois tarpeen mukaan. Äänekästä hälytystä voi kontrolloida tietenkin myös Nest Guard -päätteellä tai Nest App -sovelluksella. Laite sisältää lisäksi kätevän Remind Me -toiminnon, joka nimensä mukaisesti muistuttaa laittamaan hälytyksen päälle ennen kotoa lähtemistä.

499 dollarin peruspaketti sisältää kaksi pattereilla toimivaa Nest Detect -anturia ja Nest Tag -kaukosäädintä ja yhden Nest Guardin. Lisäantureita voi ostaa 59 dollarilla ja kaukosäätimiä 25 dollarilla kappaleelta. 

Nestin uutuuksien Suomen markkinoille tulemisesta ei ole vielä tietoa.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ja vakoiluun, 🤔.

    • Hendriks

      Mulla se on vastaus joka juttuun. Hhhhmm. pidätte ehkä minua nerona, 🤔.

Tuoreimmat jutut