Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorolalta korjaus – Moto G4 Plus saakin uusimman Android-version

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Moto G4 Plus.Kerroimme aiemmin Motorolan suunnitelmista Android 8.0 Oreo-päivitysten osalta. Päivityslistalta puuttui varsin tuoreita malleja, kuten Moto G4 -tuoteperhe. Aiempiin tietoihin on kuitenkin tullut muutoksia.

Listalta puuttuivat vain vajaan puolentoista vuoden ikään ehtineet Moto G4 Play, Moto G4 ja Moto G4 Plus, mutta viimeksi mainitun omistajat saavat nyt huokaista helpotuksesta, sillä malli saa kuin saakin Oreo-päivityksen. Kiinalaisyhtiö Lenovon omistamalla Motorolalla on tapana tuoda laitteilleen vain yksi iso käyttöjärjestelmäpäivitys, ja koska G4-kolmikko oli jo saanut Android 7.0 Nougat -päivityksen, oli kärkimalli G4 Plus virheellisesti jätetty ulos Oreo-päivityksen saavia listattaessa.

Moto G4 Plus siis päivitetään Android 8.0 Oreo -järjestelmäversioon, mutta samalla varmistui, että samaan aikaan julkaistu G4 ja vain 12 kuukauden ikäinen G4 Play joutuvat tyytymään 7.0 Nougatiin. G4 Plus -mallin päivitysajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta Motorola tiedottaa asiasta nettisivuillaan niin pian kuin mahdollista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. finland

  Moto 4G Play ei ole saanut nougattia vielä, ainakaan tää mun laite.

 2. Erik

  Lisäksi Motorola/Lenovo on tainnut lopettaa security batchien jakelun. Ainakaan vaimon Moto G5:een ei ole enää tullut pitkään aikaan, Orea sentään vielä tulee. Nokia vie kyllä pidemmän korren päivitysten kanssa kun Motorola on mennyt huonompaan.

  • Juha

   Juu, retuperällä on ollet nuo motojen päivitykset nykyään. Liekö uusi omistaja Lenovo laskenut, että valtaosa asiakkaista ei päivityksistä välitä eikä käytetä panoksia siihen. Kyllä nuo turvapäivitykset ainakin mielellään ottaisi.

Tuoreimmat jutut