Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hatch tuo suoratoiston mobiilipeleihin ensimmäisenä Suomessa – ladattavissa Androidille nyt

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Hatch yhdistää pelit yhteen uudenlaisessa palvelussa.

Hatch yhdistää pelit yhteen uudenlaisessa palvelussa.

Rovio Entertainmentin perustama Hatch avaa nyt palvelunsa Suomessa. Uudenlainen pelipalvelu tarjoaa mahdollisuuden pelien suoratoistoon ensimmäisenä maailmassa suomalaisille Android-käyttäjille. Hatch Beta on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta.

Hatchissa voi pelata kasvavaa joukkoa markkinoiden parhaita premium-pelejä – ilmaiseksi ja rajoituksetta. Hatch tuo käyttäjilleen ainutlaatuisen sosiaalisen pelikokemuksen, jossa pelaajat voivat pelata yhdessä reaaliaikaisesti. Käyttäjät voivat myös helposti jakaa parhaita pelihetkiään ystävilleen applikaation avulla.

Kaikki Hatch-pelit myös toistetaan suoraan verkosta netin yli. Näin pelejä ei tarvitse ladata pelaamisen aloittamiseksi eivätkä päivitykset – tai niiden puute – ole ongelma.

“Hatch tekee pelaamisesta hauskempaa niin yksin kuin yhdessä perheen ja ystävien kanssa,” sanoo Juhani Honkala, Hatchin perustaja ja toimitusjohtaja. “Olemme itsekin intohimoisia pelaajia ja halusimme luoda palvelun, joka nostaa pelaamisen täysin uudelle tasolle. Olemme ylpeitä tuodessamme Hatchin pelaajille ensimmäisenä Suomessa ja odotamme innolla käyttäjäpalautetta palvelumme kehittämiseksi.”

Hatchin käyttäjät pääsevät pelaamaan suurta joukkoa palkittuja premium-pelejä ilmaiseksi, aina klassikoista uusimpiin hitteihin. Jo yli 80 pelikehittäjää ja julkaisijaa ovat mukana Hatchissa yli 200 pelin voimin. Mukana ovat esimerkiksi yksi kaikkien aikojen palkituimmista mobiilipeleistä MONUMENT VALLEY (ustwo), legendaariset arcade-klassikot PAC-MAN (Bandai Namco) ja SPACE INVADERS (Taito), Fruit Ninjan tekijöiden AGE OF ZOMBIES (Halfbrick), sekä joukko suomalaisen pelialan valikoituja premium-pelejä, kuten BADLAND (Frogmind), SHADOW BUG (Muro Studios) ja ANGRY BIRDS (Rovio Entertainment). Pelien pelaaminen Hatchissä on maksutonta, palvelun näyttäessä pelaajille valikoituja mainoksia.

Hatchin kanssa yhteistyötä tekee myös Huawei, jonka pilvipalvelimilla palvelu tulee toimimaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mitä järkeä on katsoa sitä, kun toiset pelaavat, 🙄.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   En oo ikinä tajunnu tota. Jengi maksaa jotain subeja ja lahjotuksia näille pelaajille ja kattoo ku ne pelaa tuntikausia jotain counteria tai pokeria.

   • Calileon

    Jep, lahjoitukset kaiken lisäksi melko käsittämätön ilmiö!. Suomalaisillehan tämä ei kai ole edes laillista, vaan lasketaan rahankeruuksi?.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Mjaa, enpä ole koskaan moista edes tullut ajatelleeksi. Viikonloppuna ainakin vilkaisin yhtä tuollaista kanavaa uteliaisuuttani Twitchistä ja siinä juuri joku suomalainen yritti saada 200 ’subaajaa’ kasaan ja puhui saamistaan donateista.

  • Logix

   Joo aika typerää on! Kelaa että jotkut vielä jaksaa pihalla istuen katsoa kun TOISET PELAAVAT JALKAPALLOA. Tai sisällä koripalloa. Tai jotain jääkiekkoa, ei vietävä sentään on se uskomatonta ja vaikea ymmärtää miksi sitä katsoisi kukaan kun toiset pelaavat.

   Miten tää kommenttisi muuten liittyi tohon Hatchiin? Siellähän voi pelata itse.

Tuoreimmat jutut