Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uuden sukupolven iPhone 8 ja iPhone 8 Plus nyt DNA:lta

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat uuden sukupolven iPhone-malleja. Ne on valmistettu kestävimmästä älypuhelimissa käytetystä lasista, jota kehystää alumiinireunus. Värivaihtoehdot ovat uudet tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Tilaa iPhone 8 ja iPhone 8 Plus nyt DNA:lta

DNA:lta puhelinostoksiin koroton ja kuluton maksuaika, 3 vuoden pidennetty takuu ja ilmainen toimitus ja palautus. Voit myös saada nykyisestä puhelimestasi vaihtohyvityksen.

4,7 tai 5,5 tuuman Retina HD -näyttö

iPhone 8:ssa on 4,7 tuuman ja iPhone 8 Plussassa 5,5 tuuman Retina HD -näyttö, jossa on näytön valkotasapainoa automaattisesti säätävä True Tone -teknologia, laaja väriskaala sekä monipuolinen 3D Touch -kosketus.

Huippuluokan kamera

iPhone 8:ssa on 12 megapikselin kamera ja optinen kuvanvakain valokuville sekä videoille. Kamerassa on nyt suurempi ja nopeampi kenno, uusi värisuodin ja syvemmät pikselit.

iPhone 8 Plussassa 12 megapikselin takakameroita on kaksi kappaletta, laajakulma- ja telelinssillä. Toisen kameran avulla otat kuvia optisella zoomilla ja käytät kuvauskohdetta korostavaa Muotokuva-tilaa.

Valmiina peleihin ja lisättyyn todellisuuteen

Mukana iPhone 8 -puhelimissa on A11 Bionic -siru, joka on kaikkien aikojen tehokkain älypuhelimessa. Se antaa niille tarvittavaa lisätehoa ja saman akunkeston kuin aikaisemmin. Tehokkaan sirun ansiosta lisättyyn todellisuuteen perustuvat pelit ja sovellukset saavuttavat uuden sujuvuuden ja realistisuuden tason.

Lataa iPhone 8 langattomasti

iPhone 8 -puhelimet eivät tarvitse latauskaapelia, sillä voit ladata ne langattomasti. Voit ladata puhelimesi langattomilla latausasemilla ja -matoilla.

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus on myös suunniteltu hylkimään vettä, roiskeita ja pölyä IP67-luokituksen mukaisesti.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut