Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ilmestyivät kauppaan jo ennen julkistusta: Bosen himoituista kuulokkeista tulossa toinen sukupolvi – mukana Google Assistant

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Assistant.

Google Assistant.

Bosen QuietComfort 35 -kuulokkeet ovat erityisesti ahkerien lentomatkustajien suosiossa – kiitos kuulokkeiden laadukkaasti toimivan vastamelutoiminnon.

Nyt Bosen mainekkaista kuulokkeista on tulossa uusi QuietComfort 35 II -versio, joka virallisesti esiteltäneen 4. lokakuuta Googlen julkistustilaisuudessa. Syy tähän on kuulokkeiden uuden version sisältämässä Google Assistantissa.

Bosen uutuuskuulokkeet tulevat kuulumaan Googlen Bisto-koodinimellisten kuulokkeiden sarjaan, joka laajentaa ääniohjatun Google Assistantin kuulokkeisiin. Google Assistant voi lukea ääneen puhelimeen saapuneet ilmoitukset tai siltä voi kysyä vastauksia eri kysymyksiin kuin myös suorittaa sen avulla erilaisia tehtäviä.

Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet ovat löytäneet tiensä jo ”Amerikan Gigantin” eli Best Buy -myymälän hyllyihin Yhdysvalloissa, mutta yritettäessä kuulokkeita ei kuitenkaan ollut vielä mahdollista ostaa. Kuulokkeiden hinnaksi on tulossa 349,99 dollaria. Kuulokkeet Best Buysta bongasi tubettaja Jeremy Judkins.

Bosen uutuuskuulokkeiden lisäksi Google Assistantilla varustettujen kuulokkeiden sarjaan odotetaan lisäksi ainakin kahta muuta uutuutta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kakkosmalli jo nyt, 🤔.

Tuoreimmat jutut