Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kommentti: Vaikea ymmärtää miksi Xiaomi taas huijaa – Mi MIX 2:n näyttö ei myöskään ole aivan niin reunukseton

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomi julkisti eilen uuden, toisen sukupolven reunuksettoman näytön puhelimensa Mi MIX 2:n Kiinassa.

Kuten alkuperäinen Mi MIX, myös uusi Mi MIX 2 sai innostuneen vastaanoton. Myös toinen seikka yhdistää puhelimia: molempien kanssa Xiaomi on röyhkeästi huijannut puhelimestaan jakamissaan virallisissa esittelykuvissa.

Mi Mix 2:ssa sen 5,99 tuuman ja nyt 18:9-kuvasuhteen näyttö ylettyy lähelle puhelimen sivu- ja yläreunoja, mutta osa julkistustilaisuudessa ja Xiaomin sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillaan jakamista kuvista esittää näytön vielä huomattavasti todellisuutta enemmän äärirajoille vietynä.

Tämä käy ilmi esimerkiksi alta, jossa Xiaomin esittelykuvaa verrataan ensikokemusvideolta peräisin olevaan aitoon kuvaan Mi Mix 2:sta. Ero näytön reunusten suuruudessa esitetyn ja todellisuuden välillä on huomattava.

Mi Mix 2:n näytön reunukset eivät todellakaan ole aivan niin pienet kuin osassa Xiaomin esittelykuvia ne näyttäisivät olevan.

Mi Mix 2:n näytön reunukset eivät todellakaan ole aivan niin pienet kuin osassa Xiaomin esittelykuvia ne näyttäisivät olevan.

Kenties aivan yhtä ronskisti Xiaomi ei kuitenkaan nyt Mi MIX 2:n kanssa huijaa kuin vielä sen alkuperäisen edeltäjän. Nimittäin Mi MIX 2:n etupuolelta esittävissä kuvissa esillä ovat selvät näytönreunukset, jotka ovat ainakin huomattavan paljon lähempänä todellisuutta kuin osa viistoista kuvista.

Joka tapauksessa on hämmästyttävää, että Xiaomilla ylipäänsä riittää pokkaa tällaiseen vehkeilyyn kerta toisensa jälkeen. Ehkä Xiaomilla koetaan painetta esittää Mi MIX 2 parempana kuin mitä se onkaan – nyt, kun myös Apple tulee voimalla koko etupuolen näytöllä varustettujen älypuhelinten markkinoille esittelemällä myöhemmin tänään jo pitkään huhutun uuden huippu-iPhonensa.

Viime lokakuussa alkuperäinen Mi MIX vielä yllätti ja kohahdutti, nyt Mi MIX 2 ei enää olekaan niin kovin erikoinen ja ihmeellinen monien kilpailijoiden joukossa.

Etupuolelta olevissa kuvissa Xiaomi ei sentään ole kehdannut huijata.

Etupuolelta olevissa kuvissa Xiaomi ei sentään ole kehdannut huijata.

Alla vielä Android Authorityn ja Marques Brownleen ensikokemusvideot Mi MIX 2:sta. Niiltä näkyy millainen puhelin todellisuudessa on.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vili

  ”Kommentti: Vaikea ymmärtää miksi Xiaomi taas huijaa – Mi MIX 2:n näyttö ei myöskään ole aivan niin reunukseton”

  Tietenkin tällaisten Sandyjen takia

  ”On hieno, iPhone X näyttää tuon rinnalla joltain halvalta kopiolta”

  Nythän kun tuon näkee livenä niin se on itseasiassa hyvin samannnäköinen kuin uusi iPhone X.

 2. Juha

  Huijaa, koska kohderyhmä on niin helposti hujattavissa ja uskoo siimoineen päivineen kaikki mitä valmistaja väittää. Vrt. iLampaat, samaa tapahtuu myös muiden teknofanien keskuudessa.

 3. Hendriks

  Mitäpä muuta nyt kiinalaisilta voisi olettaa, 🙄. Yleensä intohimoisimmin näihin kiinalaisiin puhelimiin suhtautuvat ne, joilla ei ole varaa parempiin!.

 4. jorkki

  Xiaomia ei kai virallisesti myydä muualla kuin kaukoidässä (Kiina, Intia, HK, jne) Sieltä siis löytyy puhelinmerkin päämarkkina. Samaisella maailman kolkalla taitaa myös tuo mainonnan eettisyys olla hieman venyvämpi käsite kuin mihin me olemme tottuneet….

  • HCT

   Xiaomi Suomi
   http://www.xiaomi-mi.net/

   Xiaomi Suomi Facebook
   https://www.facebook.com/Xiaomi-mi-Suomi-1703793759908119/

   Petteri Maczulskij
   8. elokuuta kello 17:17
   Paljon maksaa xiaomi mi mixin näytön ja keskiframen vaihto? Ei löydy mistään hinnastoa? Ei taida huoltoa löytyä suomesta.
   1 kommenttiTykkää · Kommentoi
   Aikajärjestyksessä
   Kommentit
   Xiaomi-mi Suomi
   Xiaomi-mi Suomi Kyllä takuuhuolto ja muut huollot löytyvät Suomesta meidän myymille laitteille, valitettavasti meillä ei ole varaosia/vaihtolaitteita yli oman tarpeen, mutta iTapsa huoltopisteet hoitavat takuuhuollot ja kannattaa olla sinne yhteydessä, hoitavat takuun ulkopuolisia huoltoja muualtakin ostetuille tuotteille.
   TykkääNäytä lisää reaktioita
   · Vastaa · 8. elokuuta kello

Tuoreimmat jutut