Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lehdistökuvat johtavat harhaan: Mi MIX ei ole aivan niin reunukseton – todella näyttävä älypuhelin silti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

xiaomi_mi_mix_1

Xiaomin eilen julkistettu ja ensi kuussa, jo 4. marraskuuta, myyntiin tuleva Mi MIX -älypuhelin onnistui yllättämään reunuksettomalla näytöllään ja sen myötä tyrmäävällä ulkonäöllään.

Kuten PhoneArena kertoo, eivät Mi MIXin näytönreunukset kuitenkaan todellisuudessa ole aivan niin mitättömät kuin lehdistökuvat antavat aiheen olettaa. Todellisuudessa myös sivuja ja yläreunaa kiertää ohut reunus, mutta näinkin Mi MIX on erittäin näyttävä älypuhelin,

Mi MIXin 2040×1080 pikselin tarkkuuden ja kooltaan 6,4 tuuman näytön kuvasuhde on erikoinen 17:9, mutta käytännössä itse näytön kuvalle jää juuri sopivasti tilaa eli 16:9-laajakuvasuhteen verran. Loppuosa käytetään näytön alareunan toimintopainikkeisiin.

XIaomin mukaan Mi MIXin näyttö kattaa 91,3 prosenttia laitteen etupuolesta. Tämä vaatii erikoisratkaisuja kuten etukameran sijoittamisen alakulmaan, ultraäänellä toimivan läheisyyden tunnistimen sekä uuden tekniikan, joka välittää puheluäänen värähtelyinä näyttölasin läpi.

Erikoisen näyttönsä ja keraamirakenteen ohella Xiaomi Mi MIXissä on 16 megapikselin takakamera, Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua tallennusmuistia ja 4 400 milliampeeritunnin akku.

4 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla varustetun version hinta Kiinassa on 3 499 juania eli noin 475 euroa ja 256 gigatavun tallennusmuistilla, 6 gigatavulla RAM-muistia ja 18 karaatin kultakoristelulla kameran ja sormenjälkitunnistimen ympärillä varustetun version hinta  3 999 juania eli 540 euroa.

xiaomi_mi_mix_2 xiaomi_mi_mix_3

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Sony

    Ihan törkeen hieno!

    • jake123

      Jo vain on!

Tuoreimmat jutut