Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BlackBerry-puhelinten oma verkkokauppa verkkokauppa avautui – Android-puhelin täysnäppäimistöllä 599 euroa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

KEYone-puhelin BlackBerry-puhelinten verkkokaupassa.

KEYone-puhelin BlackBerry-puhelinten verkkokaupassa.

BlackBerry-puhelimille on avautunut oma virallinen verkkokauppa Euroopassa.

Verkkokaupasta on tilattavissa myös alkuvuonna esitelty BlackBerry KEYone-puhelin, joka sisältää perinteiseen BlackBerry-tyyliin fyysisen täysnäppäimistön.

KEYonen 4,5-tuumainen, 1620×1080 pikselin näyttö toki tukee kosketuksia, mutta myös kosketusherkkä näppäimistö tukee pyyhkäisyeleitä esimerkiksi näytön rullaamiseksi. Erilaisia eleohjaustapoja on yli 50, ja välilyöntinäppäin sisältää myös sormenjälkitunnistimen. Näppäimistön asettelun voi valita tyypillisen QWERTYn lisäksi AZERTY- ja QWERTZ-vaihtoehdoista. Erillisten ääkkösnäppäinten vaihtoehtoa ei tarjolla siis ole.

Suorituskyvyltään BlackBerry KEYone kuuluu keskiluokkaan, sillä sen sisältä löytyy Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on 3 gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua, mikä on laajennettavissa microSD-muistikortilla.

Muita KEYonen ominaisuuksia ovat muun muassa Sonyn kennoa käyttävä 12 megapikselin takakamera, 8 megapikselin etukamera, 3 505 milliampeeritunnin akku sekä Qualcomm Quick Charge 3.0 -pikalataus, jolla 50 prosentin lataustaso saavutetaan 36 minuutissa. Lataus tapahtuu USB-C-liitännän kautta.

BlackBerry-puhelimista vastaa nykyisin kiinalainen TCL, joka valmistaa ja myy puhelimia myös Alcatel-brändillä ja on ryhtynyt myös Suomessa kohua herättäneen Turingin yhteistyökumppaniksi.

BlackBerry KEYone.

BlackBerry KEYone.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Erittäin rajalliset markkinat tälle, yritykset joille tietoturva on tärkeää eivät hanki työntekijöilleen Android -puhelimia, 😕.

    • Sami

      Itseasiassa blackberry on yksi turvallisimmista android puhelimista mitä markkinoilta saa. Kannattaa tutustua 😁

Tuoreimmat jutut