Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kohupuhelinvalmistaja Turing yhteistyöhön Alcatel-puhelinten tekijän kanssa – kallis puhelin luvataan markkinoille syyskuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Turing Phone Appassionato.

Turing Phone Appassionato.

Suomalainen Turing Robotic Industries aloittaa yhteistyön kiinalaisen TCL:n kanssa tuodakseen markkinoille uuden Turing Phone Appassionato -puhelimensa.

TCL tunnetaan Alcatel- ja nykyisin myös BlackBerry-puhelinten tekijänä. Se on lisensoinut nämä brändit käyttöönsä, minkä lisäksi lähempänä kotimarkkinoitaan se myy puhelimia runsaasti myös omalla TCL-brändillään.

Turing Phone Appassionaton runko tulee olemaan metallipohjaista Liquidmorphium-komposiittimateriaalia, joka yhdistää zirkoniaa, kuparia, alumiinia, nikkeliä ja hopeaa. Lisäksi puhelimessa on panostettu vahvistettuun älykkyyteen, mutta näistä tekoälytoiminnoista ei ole vielä toistaiseksi sen tarkempaa tietoa. Puhelimen pitäisi kuitenkin oppia fiksummaksi seuraamalla käyttäjän tekemisiä ja tapoja. Mukana on myös Sir Alaniksi nimetty avustajatoiminto.

Käyttöjärjestelmäksi Appassionatoon ollaan tuomassa Androidia ainakin vielä tuoreena 7.1.1 Nougat -versiona. Järjestelmäpiiri on viime vuoden mallia, Qualcommin Snapdragon 821.

Turing Phone Appassionaton sanotaan olevan tulossa syyskuussa 2017. Hinnat tulevat olemaan korkeita. Halvempi (elite) versio maksaa 1 099 dollaria ja kalliimpi (premium-luxury) 1 599 dollaria.

Uuden Turing Phonen valmistuspaikasta ei ole vielä tietoa. Aiemmin Turing Robotic Industries on kertonut aikovansa aloittaa puhelintuotannon Suomessa, Salossa, sijaitsevassa Nokian entisessä koetehtaassa.

Turingin Appassionatoa edeltäneen ensimmäisen puhelimen toimitukset epäonnistuivat pahasti. Ennakkotilaajat saivat vain raakileen esiversion laitteesta ja vasta myöhemmin luvattiin toimittaa alkuperäisten lupausten mukainen laite. Sittemmin ensimmäisen puhelimen jatkosuunnitelmat on haudattu ja Turing on siirtynyt kehittämään nyt odotettavaa Appassionato-puhelinta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Kilpailija hinnoittelussa Applelle ja Samsungille. 😎🤔

 2. Hendriks

  Syksy on huono aina julkaista huippupuhelinta, koska Apple,.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Mä luulen, että tälle syksy, talvi, kevät ja kesä on huonoja aikoja julkaista yhtään mitään muuta kuin konkurssi.

 3. Diagones

  Kouluesimerkki valeuutisesta ja kuinka se leviää.

 4. Otto

  Laitetaan muistiin tuo syyskuu. Luulen ettei mitään tule myyntiin. (Vrt. jokaikinen tähänastinen Turing-puhelinmalli.)

Tuoreimmat jutut