Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus ja muotisuunnittelija Castelbajac yhteistyöhön – luvassa julkistus viikon päästä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus on kertonut aikovansa julkistaa yhteistyössä ikonisen ranskalaissuunnittelijan Jean-Charles de Castelbajac’n kanssa toteutetun uuden ”Callection”- kokoelman. Tarkkoja tietoja tulevasta ei ole vielä kerrottu.

Callection-kokoelma julkistetaan Pariisissa 19. syyskuuta kello 22.30 Suomen aikaa.

Castelbajacin töissä yhdistyvät OnePlussan mukaan fantastinen luovuus ja persoonallinen tyyli. Castelbajac on yhdistänyt taidetta muotiluomuksiinsa jo 1980-luvulta saakka. Siitä lähtien hän on tehnyt yhteistyötä monipuolisesti eri alojen taitelijoiden kanssa. Hän on työskennellyt muun muassa nykytaiteijoiden kuten Keith Haringin ja Jean-Michel Basquiatin, mutta myös esimerkiksi Kanye Westin ja Woody Allenin kanssa. Tyylirajoja rikkovasta siveltimenjäljestä tunnetun Castelbajac’n taidetta on nähtävillä muun mussa Orlyn lentokentän seinällä Pariisissa sekä Lontoon Covent Gardenissa. Castelbajac’n luomuksia on nähty muun muassa Beyoncén, Lady Gagan ja jopa paavin Johannes Paavalin II:n päällä.

”Castelbajac’n epäsovinnainen tyyli sopii erinomaisesti OnePlussalle, sillä OnePlus on halunnut rikkoa älypuhelinmaailman konventioita taipaleensa alusta vuodesta 2013 asti”, kerrotaan OnePlussan tiedotteessa.

Callection-kokoeman kerrotaan olevan kahden rajojarikkovan tekijän yhteistyön tulos, joka tuo esiin sekä Castelbajac’n epätavallisen kädenjäljen että OnePlussan yksityiskohtien ja tyylin korostamisen. OnePlussaa ja Castelbajacia yhdistävät samat arvot ja molemmat pyrkivät ajatomaan tunteita herättävään ja valtavirtaa vastaan kulkevan suunnitteluun.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut