Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC U11:n puristuksen tunnistuksesta tulossa paljon hyödyllisempi – omien toimintojen lisääminen mahdolliseksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC:n huippupuhelin U11 on saamassa aivan lähiaikoina merkittävän päivityksen, joka tekee puhelimen erikoisominaisuudesta, kylkien puristustunnistuksesta eli Edge Sensestä, huomattavasti hyödyllisemmän.

U11 sisältää kyljillään antureita, joiden ansiosta puhelin tunnistaa, kun sitä puristetaan. Aluksi toimintoa oli mahdollista hyödyntää lähinnä asetuksista valittujen sovellusten avaamiseen.

Nyt saapuvan päivityksen myötä U11:n puristustunnistus saa laajennuksen, joka mahdollistaa omien toimintojen luomisen eri sovelluksissa puristukselle. Tämä tapahtuu ikään kuin nauhoittamalla haluttu toiminto, jonka jälkeen puhelin osaa toistaa sen sitä puristettaessa.

Edge Sense -puristustoimintoja voidaan lisätä sovelluksissa toiminnoille, jotka vaativat tavallisesti yksi tai kaksi näytön painallusta. Edge Sense mahdollistaa eri toiminnot lyhyelle ja pitkälle puristukselle.

Edge Sense saa muutenkin lisää toiminnallisuutta. Puhelinta puristamalla voi jatkossa lähentää karttakuvaa Google Mapsissa tai musiikin toiston voi keskeyttää tai sitä jatkaa puristamalla puhelinta, vaikka puhelin olisi valmiustilassa näyttö pimeänä.

Uuden päivityksen jakelu on käynnistynyt jo ensimmäisissä maissa, mutta Euroopassa sen julkaisua vielä odotetaan.

Kylkien puristustunnistus on yleistymässä älypuhelimissa. Lokakuussa julkistettavat Googlen kaksi toisen sukupolven Pixel-puhelinta tulevat myös olemaan varustettu tällä tekniikalla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Omat toiminnot, tuli mieleen Samsung ja Bixby -näppäin, 🙄.

Tuoreimmat jutut