Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messengeriin uusi ominaisuus – muistuttaa Tinderiä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Facebookin käyttäjät ovat tottuneet tuoreisiin, mutta varsin tutulta tuntuviin ominaisuuksiin. Seuraava, nyt testissä oleva lisäys muistuttaa varsin läheisesti Tinderistä tuttua kaavaa.

Uuden ominaisuuden tarkoituksena on Facebookin tiedottajan mukaan ”helpottaa ihmisiä tapaamaan toisiaan”, ja se toimii käytännössä täsmälleen kuten Tinder. Jatkossa Facebook Messenger kertoo haluttaessa tuttavista, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita tapaamisesta. Ehdotukseen voi vastata joko ”Kyllä” tai ”Ei kiitos”, ja ilmoituksen saa vain, mikäli molemmat osapuolet vastaavat myöntävästi. Tinderistä poiketen Messenger siis ehdottaa tapaamista vieraiden ihmisten sijaan jo valmiiksi kaverilistalla olevien henkilöiden kanssa.

Facebook on jo aiemmin lisännyt sovellukseensa muun muassa Snapchatista tuttuja ominaisuuksia, kuten tietyn ajan kuluttua katoavat viestit ja tarinatoiminnon, jotka ovat olleet käytössä jo pidemmän aikaa. Nyt näyttäisi siltä, että seuraava aluevaltaus olisi mahdollisesti deittailusovellukset. Toisaalta, onhan Facebook ehdotellut käyttäjille uusia ja lähellä majailevia kavereita jo vuosien ajan, eikä uudistuksen tarkoituksena varsinaisesti ole deittailu, vaikka hyvin lähellä käydäänkin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Toimii ehkä ekstrovertissä Amerikassa, mutta miten Suomessa?. 🤔

  • Hendriks

   Toimin ehkä ekstrovertissä Amerikassa, mutta miten Suomessa?. 🤔

 2. Calileon

  Facebook alkaa olla jo menneen talven juttuja.

  • henrik

   Olen jo vanha, mutta fasee vasta opettelen..Ps. ehkä viel teini:)

 3. Welger

  Facebook se vaan laajenee ja tekee uusia aluevaltauksia. Ei mene kauan siihen että Zuckerberg on maailman rikkain ihminen.

 4. käytän kaikkia

  liika on liika on face on insta on twitter jne..

Tuoreimmat jutut