Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yrittäjä voi hoitaa palkanmaksun nyt mobiilipankissa – Palkkaus yhteistyöhön Holvin kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Palkkaus.fi-palvelun palkanmaksutoiminnot tulevat tänään osaksi yrittäjille suunnattua Holvi-verkkopankkia sekä -mobiilipankkia.

Jatkossa yrittäjä voi hoitaa Palkkauksen avulla Holvin kautta myös palkanmaksun työntekijöilleen helposti mobiilista. Kerralla hoituu palkkojen maksamisen ohella myös työnantajavelvotteiden hoitaminen vain muutamassa minuutissa.

Jatkossa Holvin kautta on mahdollista hoitaa kaikki palkanmaksun liittyvät velvoitteet, kuten palkkalaskelman tekeminen palkkalaskurilla, maksaa palkan yhdellä maksulla, jossa on mukana kaikki lain vaatimat sivukulut. Ilmoitukset ja tilitykset työntekijälle ja viranomaisille hoituvat automaattisesti ja lisäksi yrittäjä saa raportit kirjanpitoa varten.

“Nyt yrittäjä voi tehdä työsopimuksen mallipohjamme mukaan ja hoitaa palkanmaksut suoraan Holvissa. Kun ei tarvitse käyttää raskaita järjestelmiä, yrittäjä voi helpommin palkata myös lyhytaikaisia tai projektityöntekijöitä”, kertoo Janne Isosävi Palkkaus.fi:stä.

“Holvissa nyt lanseerattava toiminto helpottaa erityisesti pienyrittäjän arkea. Palkan voi maksaa yhdellä maksulla ja toiminto hoitaa taustalla työnantajamaksut ja ilmoitukset automaattisesti. Tämä on yrittäjän arjen digitalisaatiota konkreettisimmillaan”

Palvelumaksu on 4–10 euroa (sis. alv 24 %) palkanmaksua kohti. Palkanmaksusta ei tule
kuukausimaksuja, vaan yrittäjä maksaa vain käytön mukaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut