Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Boselta uusi kaiutin – pientä kaikki paitsi hinta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Yhdysvaltalainen, äänentoistolaitteistostaan tuttu Bose esitteli tänään uuden kaiuttimen, joka varsin osuvasti sai nimen SoundLink Micro. Lähes kaikki uutuudessa onkin varsin pientä.

SoundLink Micro on pienin Bluetooth-kaiutin Bosen valikoimassa. Vain 290 grammaa painavan kovaäänisen syvyys ja leveys ovat 9,83 senttimetriä kumpainenkin, ja kun korkeudeksikin mitataan vain 3,48 senttimetriä, on uutuus varsin mainio valinta paljon matkustavalle. Laitteen takapuolelta löytyy lisäksi kestävä hihna, jolla kiinnittäminen vaikkapa reppuun tai polkupyörään onnistuu ongelmitta.

Boselta luvataan SoundLink Micron tuovan aivan uudenlaisen äänen kokoluokkaansa. Uusittu vahvistin ja minikokoiset kaksoispassiivielementit takaavat matalat bassot ja vaikuttavan musiikintoiston. Myös Applen Siriin tai Googlen Assistant -virtuaaliavustajaan yhdistyvä kaiutin on suunniteltu kestäväksi, joka luonnollisesti on tärkeä ominaisuus mukana kannettavalle laitteelle. Suojaluokitus IPX7 lupailee, että kaiutin kestää niin kuuman, kylmän, märän kuin kuivan ongelmitta. Musiikki pauhaa yhdellä latauksella kuusi tuntia.

Micro opastaa uusia käyttäjiä yhdistämisessä ja muissa toiminnoissa ääniohjauksella, joten käyttöönoton pitäisi olla sujuvaa, vaikka Bluetooth-kaiuttimet olisivatkin uusi tuttavuus. Bose Connect -älypuhelinsovellus mahdollistaa lisäksi esimerkiksi yhteistoiston muiden SoundLink-kaiuttimien kanssa.

SoundLink Micro saapuu markkinoille 21. syyskuuta mustana, tummansinisenä ja oranssina. Hintaa jo ennakkotilattavissa olevalle höyhensarjalaiselle kertyy lähes 120 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mielestäni täysin väärin sanoa hinta,. kiinalaisella valmistajalla,. väärällä värillä,. sekä minun käteeni sopimattomalla muotoilulla.! 🙄

  Lisäksi pidän itseäni tärkeänä,. oikeastaan elintärkeänä täällä foorumilla.! Muut eivät tiedä mistå puhuvat,.! 😊

  • Hendriks

   Olen myös tehnyt huomion,. että naamani on väärällä kuvasuhteella.! 🤔

   • Semmosta

    Alkaa kyllä *ituttaa ennemmän nämä feikki Hendriksit kuin original. Kommentoikaa asiasta jos on asiaa.

 2. Calileon

  Mikä järki koko kaiuttimessa?. 🙄

  • LaDeX

   Oho taas!. 🤔

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Ehdotus ylläpidolle. Mitäs jos tänne voisi rekisteröidä nimimerkin ja sitten vieraat voisi kommentoida tänne vaikka vieraina. Mä vähän luulen, että esimerkiksi nämä ylläolevat asialliset kommentoijat ei pitkään katsele, että niiden nimimerkkejä plagioidaan. Ja on kyllä koko sivuston kannalta harmi, jos tänne jää vaan nämä konkkasamsungit pitämään omaa mobiiliylilautaa.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Korjaan. Siis ylläolvien alkuperäisten nimimerkkien takana kirjoittavat ei pitkään katsele, jos niiden nimimerkkejä tähän malliin plagioidaan.

     • Eetu

      No nuo hendriks kommentit on täysin ymmärrettäviä, mut siinä oot oikeassa että asiallisesti kommentoivien nikkejä ei tarvii trollata.. 🤔

     • Calileon

      Ehkä muiden nimimerkeillä trollataan niin kauan, kunnes loppuu nämä tuhannet Hendriks/Henrik kopioijat. Mietipä sitä.

     • Calileon

      ^Feikki

     • Calileon

      ^Feikki

 3. Pettynyt

  109 euron hinta ei ole kovinkaan edullinen.

  clicpaid

  • akzuh

   Kuka sanonut että olisi halpa?

Tuoreimmat jutut