Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pebble-perustajalta uusi tuote: iPhone-akkukotelo, joka lataa myös AirPods-kuulokkeita

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

PodCase lataa myös AirPods-kuulokkeita.

PodCase lataa myös AirPods-kuulokkeita.

Viime vuonna toimintansa lopettaneen älykellopioneerin Pebblen perustaja Eric Migicovsky on tänään esitellyt uuden projektinsa, PodCasen.

PodCase on tuotteena varsin yksinkertainen. Se on akulla varustettu suojakotelo iPhonelle. Erikoisen siitä tekevät säilytys- ja latauspaikat myös Applen täysin langattomille AirPods-kuulokkeille.

AirPods-kuulokkeista on tullut nopeasti erittäin suosittu hittituote, jonka toimitusajat ovat pysyneet pitkänä. AirPods-kuulokkeet toimitetaan latauskotelon kanssa, jossa kuulokkeita voi tavallisesti säilyttää ja ladata. PodCase tarjoaa nyt tälle vaihtoehdon.

PodCase sisältää 2 500 milliampeeritunnin akun, josta voi ladata iPhonen kerran tai AirPods-kuulokkeet 40 kertaa. Itse PodCase ladataan USB-C-liitännän kautta, joten sen lataus onnistuu esimerkiksi MacBookin tai MacBook Pron kanssa samalla latausjohdolla.

PodCase on saatavilla kahdessa koossa, iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle. Lisäksi se on tulossa saataville myös iPhone-uutuudelle, joka julkistetaan ensi viikon tiistaina.

Tällä hetkellä PodCase on ennakkotilattavissa joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta. Toimitusten pitäisi käynnistyä helmikuussa 2018. PodCasen tiimi toimii Hong Kongista, minkä takia tilaushinnat ilmoitetaan Kickstarterissa myös Hong Kongin dollareina. Edullisimmillaan ensimmäiset 200 tilaajaa saavat PodCasen reilua 65 euroa vastaavalla summalla. Tämän jälkeen hinta nousee noin 75 euroon. Suomeen tilattaessa tämän lisäksi voi tulla arvonlisävero- ja tullimaksuja.

Migicovskyn lisäksi PodCasen takana ovat Pebblen teollinen muotoilija Steve Johns sekä lisätyn todellisuuden startupin Avegantin perustajiin lukeutuva Allan Evans.

PodCase ladataan USB-C-liitännän kautta.

PodCase ladataan USB-C-liitännän kautta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  On kyllä aikamoinen suunnittelun kukkanen.

  • Calileon

   ^Feikki

   • Calileon

    ^Feikki

    • calileon

     ^Feikit

Tuoreimmat jutut