Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE:ltä tulossa jännittävä kaksinäyttöinen mobiililaite – avautuu yhtenäiseksi 6,8 tuuman näytöksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZTE MWC.ZTE on kehittänyt uuden Axon Multy -nimen saavan laitteen, joka toimii tienraivaajana tulevaisuuden mobiililaitteille taittuvilla näytöillä.

ZTE Axon Multyssa näyttöjä tulee olemaan vielä kaksi erillistä. Kun laite avataan, muodostavat näytöt kuitenkin yhtenäisen kokonaisuuden, jonka koko on 6,8 tuumaa. Idea laitteessa on hieman vastaava kuin monta vuotta vanhassa Kyocera Echossa.

ZTE:n suunnitelmista on nyt kertonut VentureBeat-sivustolla julkaistussa artikkelissa tuttu vuotaja Evan Blass. Yhdysvalloissa ZTE:n kumppanina laitteen kanssa on AT&T-operaattori.

ZTE Axon Multy tulee sisältämään kaksi 1920×1080 pikselin näyttöä, yhden sekä laitteen taka- että etupuolella. Lähde on kertonut laitteen olevan varsin ohut myös suljettuna, jolloin paksuus on alle 10 millimetriä. Simpukkapuhelimen tavoin avattuna näytöt muodostuvat 6,8 tuuman näyttökoon laitteeseen.

Tuleva uutuus vaikuttaa olleen kehityksessä jo jonkin aikaa, sillä se on varustettu jo vanhahtavalla viime vuoden Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä. Muita ominaisuuksia pitäisi olla 4 gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun tallennusmuisti sekä 3 120 milliampeeritunnin akku. Kameroita on mukana vain yksi, joka on tarkkuudeltaan 20 megapikseliä.

Laitteen lanseerauksen pitäisi tapahtua lokakuun puolivälissä Yhdysvalloissa yksinoikeudella AT&T-operaattorilla 650 dollarin hintaan.

Alla kuvassa Kyoceran vanha Echo, jota ZTE:n uutuuden pitäisi hieman muistuttaa – ainakin perusidealtaan.

Myös Samsungin on pitkään huhuttu valmistelevan kahdella näytöllä tai taipuvalla näytöllä varustettuja avautuvia älypuhelinmalleja. Julkistusajankohta tuntuu kuitenkin jatkuvasti siirtyneen eteenpäin.

Kyocera Echo.

Kyocera Echo.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tienraivaajia tarvitaan, mutta yleensä ensimmäisissä laitteissa teknologia ei ole vielä valmista, 🤔.

 2. Calileon

  Aika pitkä matka vielä tämän suhteen kuljettavana. Samsung on näitä kovin kehitellyt, joten olisi outoa, jos joku muu ehtisi ensin.

  • Calileon

   Ei ole mun kommentti. Voisiko ylläpito oikeasti puuttua tähän? Kun nähtävästi Hendriks ei ole enään ainoa jonka nimimerkillä muutkin kirjoittelee.

   • Calileon

    Nimimerkit eivät ole käyttäjäkohtaisia. Sinä et omista nimeäsi.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Sama ku kantas vanhaa Nokian 1610 taskussa. Kukaan ala tollasta halkoa kantamaan mukana. Tuskin näistä nähdään koskaan mitään järkevää mallia, jolla oikeasti olisi isompaa käyttäjäkuntaa. Koko, paino ja hinta ovat ongelmia, joita tuskin lähitulevaisuudessa ratkaistaan.

  • jepajuudas

   Uskoisin, että tuon sauman saaminen sellaiseksi, että sitä eri erota on tässä vaikeinta. Ja myös, että se kestää kolhuja. Jos homma toimii niin hinta voi ainakin alkuun ollakin hiukan lisää.

   Ongelmana näissä on myös kuvasuhde. Toisesta tulee väkisin omituinen. Nythän jos lyö kaksi normipuhelinta vierekkäin niin saadaan suurin piirtein neliö.

  • nryst6yh

   ”Lähde on kertonut laitteen olevan varsin ohut myös suljettuna, jolloin paksuus on alle 10 millimetriä.”

Tuoreimmat jutut