Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube Live päivittyy – iOS-käyttäjät striimaamaan sovelluksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTube uusi logo.Google ilmoitti hiljan uusia ominaisuuksia lisäävästä päivityksestä YouTube Live -palveluunsa.

Päivityksen parasta antia lienee, että sen jälkeen iOS-käyttäjät voivat lähettää livekuvaa YouTubeen suoraan sovelluksistaan. Näin ollen esimerkiksi mobiilipeleistä tai lomamatkasta on jatkossa huomattavasti helpompaa jakaa kokemuksia maailman kanssa. Mikä hienointa, päivitys antaa tuen myös etukameran käyttämiselle samanaikaisesti, jolloin striimaajan kasvot ja näin ollen reaktiot ovat katsojien nähtävissä. Livekuvan lähettäminen on mahdollista kaikilla Applen ReplayKitiä tukevilla sovelluksilla.

Luontevasti myös live chat -keskustelujen valvomista helpotetaan. Asiattomien kommenttien piilottamisesta ja niistä ilmoittamisesta tehdään nopeampaa ja vaivattomampaa, minkä toivotaan pitävän keskustelut paremmin asiassa. Livekuvan lähettäjän on jatkossa mahdollista pysäyttää keskustelu ja poistaa kommentteja vain muutamalla klikkauksella. Lisäksi luotettaville henkilöille on mahdollista antaa ylläpitäjän oikeudet ja täten keskittyä itse vain striimaamiseen. Erityisen häiritsevien käyttäjien kirjoitukset voi myös entistä helpommin piilottaa kokonaan sekä chaticta että kommenttiosiosta.

Viimeisimpänä lisäyksenä YouTube Live saa parannuksia, jotka vähentävät live-kuvaa kiusaavan viiveen vain pariin sekuntiin. Tämä mahdollistaa entistäkin sujuvamman, reaaliaikaisen kommunikoinnin stream-kuvaa seuraavien katsojien kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Semmosta

    Jokseenkin yllättävää, että Apple mahdollistaa tämän, 🤔.

  2. Hendriks

    Ei ole hyvä tämä!.

Tuoreimmat jutut