Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttää suomalaisyhtiön seuraava The Walking Dead -peli – hyödyntää lisättyä todellisuutta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

The Walking Dead: Our World.

The Walking Dead: Our World.

Suomalainen Next Games -peliyhtiö tuo seuraavana pelinään tarjolle uuden lisättyä todellisuutta hyödyntävän The Walking Dead: Our World -pelin. Nyt tulevasta pelistä on julkaistu traileri.

Aiemmin Next Games on julkaissut AMC:n kanssa yhdessä jo hyvin menestyneen The Walking Dead: No Man’s Land -pelin.

The Walking Dead: Our World antaa pelaajille mahdollisuuden käydä selviytymistaistelua zombeja vastaan kaduilla, puistoissa, kotisohvalla – missä ja milloin tahansa – pelaajan omassa ympäristössä. Lisätyn todellisuuden ohella se hyödyntää paikkatietoa. Maailmanloppua ei tarvitse kohdata yksin: Rick, Daryl, Michonne ja muut The Walking Dead –sarjan suosikkihahmot taistelevat pelaajan rinnalla.

Mielenkiintoisen uudesta pelistä tekee myös Applen uuden ARKitin hyödyntäminen. Se helpottaa tämänkaltaisten lisätyn todellisuuden sovellusten ja pelien kehittämistä.

The Walking Dead: Our World julkaistaan maailmanlaajuisesti iPhonelle ja iPadille. Peli tulee saataville myös Android-laitteille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut