Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uberin uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin yllätysnimi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uber-logo taustalla.Ennennäkemättömän draaman keskelle ajautuneen kyytipalveluyhtiön Uberin hallitus on tehnyt valinnan yhtiön uudesta toimitusjohtajasta.

Uberin hallitus valitsi eilen kokouksessaan uudeksi toimitusjohtajaksi Expedian toimitusjohtajana tällä hetkellä toimivan Dara Khosrowshahin. Hän ei ollut noussut esiin huhumyllyssä uudesta toimitusjohtajasta.

Uberissa alusta asti mukana ollut Travis Kalanick painostettin astumaan syrjään toimitusjohtajan paikalta. Painostusta johti sijoitusyhtiö Benchmark Capital, joka on sittemmin haastanut Kalanickin myös oikeuteen. Benchmarkin mukaan Kalanick olisi tehnyt petoksen ja rikkonut sopimusta liittyen Uberin hallitusjäsenten valinnasta.

Uber itse ei ole vielä uudesta toimitusjohtajastaan tiedottanut. Asiasta kertoi ensimmäisenä Recode-sivustolla Kara Swisher, jonka artikkelin julkaisua hetkeä ennen valinnasta ei oltu edes kerrottu vielä itse Khosrowshahille eikä näin vielä tiedetä varmasti, ottaako hän työnsä vastaan.

Muita ehdokkaita uudeksi Uberin toimitusjohtajaksi ovat olleet General Electricin väistyvä toimitusjohtaja Jeff Immelt sekä nykyisin Hewlett Packard Enterprisea johtava Meg Whitman. He kummatkin ovat twiitanneet jättäytyneensä ulos valintaprosessista, mutta Whitman oli yllättäen tämänkin jälkeen kandidaatti työhön ja mukana keskusteluissa loppuun asti vaihtoehtona.

Lopulta valittu Khosrowshahi on nähty kompromissina, joka sopii niin Benchmarkille kuin myös Kalanickille ja kannattajilleen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Rikollinen yritys, 👎.

  • Hendriks

   Olen johtaja-!.ainesta

 2. Mooses80

  Nyt ne sotkeutu terrorismiin..

  • YLLÄPITO-HUOM.!

   Rasistinen viesti!.

Tuoreimmat jutut